wnaso написа:Зависи от къде се чува ,ако е само отзад при ауспуха ,това е музика за ушите
Лошото е че не е само отзаде, ами от всяка страна на колата. А EGR-a не съм го затапвал.
wnaso написа:Зависи от къде се чува ,ако е само отзад при ауспуха ,това е музика за ушите
Golf_Diesel_ написа:samo ra4na na zavoite написа:tdi fen написа:като загрее двг изчезва ли свиренето ?
Ако е така какво означава това?
http://www.diesel-club.com/forum/viewto ... =16&t=2404
Според хората крива ос на турбото
Sashko_Trg написа:То направо не се трае !!! И взех да се притеснявам вече. Скоро имам път къв Варна аз и май ще мина да видя какво прави бай Иво
Zinoto написа:Колега,моята не свири толкова.До 2000оборота не се и чува.Дай да ги менкаме тогава.Аз имам здрави нерви и това свирене няма да ми пречи,даже напротив.
Zinoto написа:Нормално ако си с 1Z как да се чува, свирят на място и в ниските с променливата геометрия!
Andonov написа:Zinoto написа:Нормално ако си с 1Z как да се чува, свирят на място и в ниските с променливата геометрия!
И тук се изказваш неподготвен.
Zinoto написа:Andonov написа:Zinoto написа:Нормално ако си с 1Z как да се чува, свирят на място и в ниските с променливата геометрия!
Ами като не си се научил да четеш така ще ти се струва. Какво има да съм потготвен като всеки, който е карал с обикновенна турбина прави разликата като чуе кола с променлива. Нещо си ме емнал да ми пишеш след постовете ама карай пиши си и да не забравиш да си отчетеш заслугата пред Дани.
slavi13 написа:Стисни маркуча след турбото колкото можеш с ръка и е изфорсирай, ако не си в състояние да е удържиш, всичко е наред с турбината, а за свиренето, смени си маслото с по гъста пълна синтетика нещо като 10W30 10W40 15W, i nagore, uspeh
Zinoto написа:Andonov написа:Zinoto написа:Нормално ако си с 1Z как да се чува, свирят на място и в ниските с променливата геометрия!
Ами като не си се научил да четеш така ще ти се струва. Какво има да съм потготвен като всеки, който е карал с обикновенна турбина прави разликата като чуе кола с променлива. Нещо си ме емнал да ми пишеш след постовете ама карай пиши си и да не забравиш да си отчетеш заслугата пред Дани.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта