chuntko написа:и аз имам малко бял дим ама на ваг показа темп.датчик

chuntko написа:и аз имам малко бял дим ама на ваг показа темп.датчик
Vask0 написа:къде седят тия о-пръстени?Те могат ли да се сменят или трявба да си купя нов филтър?
Благовест написа:Vask0 написа:къде седят тия о-пръстени?Те могат ли да се сменят или трявба да си купя нов филтър?
Сменят се,взимаш този,който е на филтъра и търсиш такъв...Намира се отгоре на горивния филтър под клапана-дърпаш го нагоре и излиза-трябва да е "заступорен" с тел...
А преди да махате каквото и да било-се запознайте с функцията му!Ханс не случайно го е сложил там!Даже колега във форума беше правил тест с и без клапан и наистина има разлика.
А към автора на темата може да пробва да запали като направи "бай-пас" с медна тръбичка и свърже горивопроводите директно,които влизат в термоклапана.
Ако пак не стане се насочи към ГНП,може да има "изтървало" оплътнение и от там да сълзи и взима въздух-поне моя случей беше такъв![]()
Успех!
blagi1972 написа:Колега,имах същия проблем и на края се оказа стартера.
Vask0 написа:blagi1972 написа:Колега,имах същия проблем и на края се оказа стартера.
е защо стартера да го прави само сутринта а през другото време когато и да е запаля нямам проблем?
vboranov написа:Имах подобен проблем с паленето сутрин. Получи се когато майстора регулира нещо по помпата, най-вероятно количеството на впръсканото гориво. Мисля, че беше го повишил, но не съм напълно сигурен. В последствие възстанови старите настройки и колата се оправи. Коментара на майстора беше, че с променените от него настройки колата върви по-добре, но за да пали сутрин трябва да се даде по-голямо предварение.
SPL написа:Хора не си блъскайте главите проверете пустата центрофка с Ваг-Ком.Доста компетентни хора от форума са писали много за тази центровка и най-често тя е проблема.
Vask0 написа:SPL написа:Хора не си блъскайте главите проверете пустата центрофка с Ваг-Ком.Доста компетентни хора от форума са писали много за тази центровка и най-често тя е проблема.
е аз имам ваг-ком, ама нямам човек който да си каже професионалното мнение...дали има някой колега от форума който може да ми помогне?говоря за София ?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], videlin85 и 32 госта