голф4 тди 90 коня турбото надува но не върви повече от 100 к
Re: голф4 тди 90 коня турбото надува но не върви повече от 1
а преди да разглобяваш забеляза ли като дадеш газ дали надува маркучите
защото дори да има луфтове турбото пак може да си работи, А ако е счупено щеше да разбереш, повярвай ми, Щяха да са едни пушеци, едни масла,,,,,, И я погледни кода на мотора какъв е AGR или ALH

- cek_np
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: 1.9 TDI
колеги оправих турбото но пак не върви има малка промяна но е много малка всичко исчистих интеркулер и филтара вакоми те ги смених маркчи съшто само не съм сменял на турбото има един маркуч дето отива за вакома и незнам дали няма да излезе от това нещто дето е на турбото дето отрвяря турбоната да надува.. като направих турбото спря да пуши работи си перфкно не няма тяга.НЯКОИ АКО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ С НЕШТО.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Колата си иска диагностика в движение,демек да се направят логове и да се види какъв е проблема като цяло.
cek_np написа:колеги оправих турбото но пак не върви има малка промяна но е много малка всичко исчистих интеркулер и филтара вакоми те ги смених маркчи съшто само не съм сменял на турбото има един маркуч дето отива за вакома и незнам дали няма да излезе от това нещто дето е на турбото дето отрвяря турбоната да надува.. като направих турбото спря да пуши работи си перфкно не няма тяга.НЯКОИ АКО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ С НЕШТО.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Дай снимка на твоето турбо ! Ама мисля,че точно тоя вакум на турбото трябва да се затапи ОТ към турбото дето излиза ! Говоря на изуст де ... требва да го видя !
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:

cek_np написа:колеги оправих турбото но пак не върви има малка промяна но е много малка всичко исчистих интеркулер и филтара вакоми те ги смених маркчи съшто само не съм сменял на турбото има един маркуч дето отива за вакома и незнам дали няма да излезе от това нещто дето е на турбото дето отрвяря турбоната да надува.. като направих турбото спря да пуши работи си перфкно не няма тяга.НЯКОИ АКО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ С НЕШТО.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- cek_np
колеги имам напредак вакум за турбината не работеше но сега то 130 върви и влиза в аварием режим и забива гася паля и тръгва пак може ли да е вакма да не надува достачно или не отваря достачко или да испуска от някаде
- NJekov
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.9 TDi ALH
Турбината с променлива геометрия ли е..? Ако "да"...виж дали не е зацепил актуатора.
- cek_np
да с промен ли ва геометрия е. както набира и изведнаш спира да набира
- NJekov
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: 1.9 TDi ALH
Предполагам , че трябва да се почисти турбото...при мен също беше ръждясал корпуса на актуатора и нямаше никакъв ход. Направи диагностика и виж дали пренадува.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Моя съвет ( приятелски ) намери си човек , който е наясно и да ти оправи колата
Кажи откъде си , да те насочи някой колега .

- cek_np
здр колеги имам запитване двигатела тресе доста и едната дюза не работи маи но не разбирам само развих гаиките една поедна и на единия цилинтар като развия неи се сменя глъс
Колега, единственото ТИ оправдание за толкова неграмотното ТИ писане, е ако си от Западните покрайнини или Македония. Ако е така ще се извиня и тук и на лично
Ако не е така, ще предложа на модераторите да заключат темата заради изключително неразбираемия ТИ словоред