Мигане на крушката за подгряващите свещи при Golf 4 1.9TDI

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пет 08 авг 2008 7:28

luciano написа:Само информативно-колко пари е тази машинка?

20 лв.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 08 авг 2008 9:30

Окс...че на мен почна да ми мига но само един път. Смисъл загасих и се оправи...но сега като се замисля 2/3 пъти ми се е случвало - слизам от колата и гледам стоповете ми светят!

Потребителски аватар
gogobi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogobi » Чет 14 авг 2008 8:30

за подгряване на свещите ако мига мисля че е изгоряла свещ.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 14 авг 2008 11:58

Свалих стоп машинката и 3/4 часа карах без нея и щеше да ми изгори лампата от мигане ;) след като си купих машинка от колегата Veritas вече нямам проблем ;)

Потребителски аватар
plamen_at
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот plamen_at » Пет 15 авг 2008 11:26

И аз го имам тоз проблем ама при мен ако не използвам около 5 мин. спирачката и тогава почва да мига, като натисна спирачката и веднага спира да мига. Дава ми грешка "00741". Какво трябва да сменя за да си реша проблема, да не е и при мен стоп мяшинката?

Потребителски аватар
ДАНЧО
Автомобил: Audi A4 B6
Двигател: AVB 2003

Мнениеот ДАНЧО » Пет 15 авг 2008 17:29

При мен го имаше същия проблем и си мислех че просто се бърка че няма връзка със стоповете при натискане на педала спираше да свети лампата но това не означава, че стоповете светеха :) Добре че едно приятелче караше зад мен и ми каза че не ми работят стоповете оказа се че и двете ми крушки са изгорели :) смених ги и вече нямам проблем . Ако мога да бъда полезен и с друго нещо това е че ако нямате крушка за мигача или не е изправна когато натиснеш лостчето започва да цъка и мига много по бързо от нормалното.

Потребителски аватар
bobomv
Автомобил:
Двигател:

Re: Мигане на крушката за подгряващите свещи при Golf 4 1.9TDI

Мнениеот bobomv » Пет 03 фев 2012 18:34

:banghead: дайте малко свежи идеи по тази тема .Днеска се качвам паля и о ужас символа за свещите започна да мига след 15тина секунди.Мая се какво пък е това чудо ,влизам във форумчето чета тази и някакви други теми за проблеми със стоп машинка .Стоповете ми и 3та светят не постоянно и лампата не загасва като натисна спирачка - всичко си е ок.Подгряващи свещи да е ? И ако е как да ги проверя и какви са им цените ?Ако ли не от какво друго може да бъде това ?Дайте малко идеи ,че ми е омръзнало да плащам пари за диагностика на некадърни ,,професионалисти''.

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Пет 03 фев 2012 18:58

на мен на скоро започна да ми мига и беше изгоряла крушка на стопа...след смяната и след няколко дни каране,пак започна да мига....бях чел във форума за стоп машинката и свалихме моята.Получава се нещо като окисление,зачистихме го и от тогава нямам проблеми...за 10-15 мин работа...може и да се купи нова,но както един колега беше писал,няма смисъл да имаш 2 :) успех :да:

Потребителски аватар
bobomv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobomv » Пет 03 фев 2012 19:08

VALENTINO87 написа:на мен на скоро започна да ми мига и беше изгоряла крушка на стопа...след смяната и след няколко дни каране,пак започна да мига....бях чел във форума за стоп машинката и свалихме моята.Получава се нещо като окисление,зачистихме го и от тогава нямам проблеми...за 10-15 мин работа...може и да се купи нова,но както един колега беше писал,няма смисъл да имаш 2 :) успех :да:

Писано е по темата ,че ако е от машинката като натиснеш спирачката лампата спирала да мига или поне аз така разбрах.Аз нямам изгорели крушки дали наистина ще е от нея незнам.Как се сваля това чудо ?

VALENTINO87
Автомобил: Passat b7
Двигател: CFGB

Мнениеот VALENTINO87 » Пет 03 фев 2012 19:15

bobomv написа:
VALENTINO87 написа:на мен на скоро започна да ми мига и беше изгоряла крушка на стопа...след смяната и след няколко дни каране,пак започна да мига....бях чел във форума за стоп машинката и свалихме моята.Получава се нещо като окисление,зачистихме го и от тогава нямам проблеми...за 10-15 мин работа...може и да се купи нова,но както един колега беше писал,няма смисъл да имаш 2 :) успех :да:

Писано е по темата ,че ако е от машинката като натиснеш спирачката лампата спирала да мига или поне аз така разбрах.Аз нямам изгорели крушки дали наистина ще е от нея незнам.Как се сваля това чудо ?

не съм обърнал внимание дали гасне лампата като натисна педала...сваляш пластмасата(кората) над педалите и машинката е над педала на спирачката(Има още една,тя е над съединителя)...изкарваш буксата и тя си излиза лесно

Потребителски аватар
SCALE
Автомобил: Seat Leon TDI 110 hp
Двигател: AHF 2000

Мнениеот SCALE » Пет 03 фев 2012 20:23

Тази лампа мига и като има действаща грешка . При мене се включи като откачих датчика за оборотите . Трябва да се зкачи на ВАГ и да се види грешката.

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Пет 03 фев 2012 22:49

Може и като натиска спирачката да не угася лампата, както беше при мене.Едната буска от соп машинката беше излязла, или по-точно аз я бях извадил ама не знаех :D

Потребителски аватар
bobomv
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobomv » Съб 04 фев 2012 10:41

:shock само си изчезна

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Съб 04 фев 2012 15:08

Има някаква набита грешка.Най-добре върви на една диагностика да разбереш каква е и да ти я изчистят, защото може пак да се появи.

Върни се в “Дизелови агрегати”