luciano написа:Само информативно-колко пари е тази машинка?
20 лв.
дайте малко свежи идеи по тази тема .Днеска се качвам паля и о ужас символа за свещите започна да мига след 15тина секунди.Мая се какво пък е това чудо ,влизам във форумчето чета тази и някакви други теми за проблеми със стоп машинка .Стоповете ми и 3та светят не постоянно и лампата не загасва като натисна спирачка - всичко си е ок.Подгряващи свещи да е ? И ако е как да ги проверя и какви са им цените ?Ако ли не от какво друго може да бъде това ?Дайте малко идеи ,че ми е омръзнало да плащам пари за диагностика на некадърни ,,професионалисти''.
VALENTINO87 написа:на мен на скоро започна да ми мига и беше изгоряла крушка на стопа...след смяната и след няколко дни каране,пак започна да мига....бях чел във форума за стоп машинката и свалихме моята.Получава се нещо като окисление,зачистихме го и от тогава нямам проблеми...за 10-15 мин работа...може и да се купи нова,но както един колега беше писал,няма смисъл да имаш 2успех
bobomv написа:VALENTINO87 написа:на мен на скоро започна да ми мига и беше изгоряла крушка на стопа...след смяната и след няколко дни каране,пак започна да мига....бях чел във форума за стоп машинката и свалихме моята.Получава се нещо като окисление,зачистихме го и от тогава нямам проблеми...за 10-15 мин работа...може и да се купи нова,но както един колега беше писал,няма смисъл да имаш 2успех
Писано е по темата ,че ако е от машинката като натиснеш спирачката лампата спирала да мига или поне аз така разбрах.Аз нямам изгорели крушки дали наистина ще е от нея незнам.Как се сваля това чудо ?
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта