Чакай не те разбрах ще питам пак.
От както залепи тандемпомпата колата ти набира ли добре докато стигне тези 3000оборота и забие.
Когато забие и ти я изгасиш и запалиш наново върви ли добре пак докато не достигне тези 3000 оборота.
От колко време е счупен щуцера.
тандем помпа Passat b5. 5
-
- Автомобил: АУДИ А4 Б6
- Двигател: AVF
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тандем помпа Passat b5. 5
Да колега като залепих щуцера колата си набира както преди но единствения проблем за сега липсва и мощноста от преди
-
Тоест През цялото време на набиране е мудна така ли
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега точно така е ситуатцията във момента което за съжаление много ме дразни защото преди да открия счупения щуцер мога да каже дори тогава понякога турбото се включваше най нормално
-
Трябва да се закачи на вагком в движение и да се направи лог на 8сми 10ти и 11сти канал,но от тук ми намирисва на зацапана геометрия, лошото е че не ми отговаряш адекватно на въпросите и ме караш да гадая.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти колега за мненията ако излезне зацапана геометрия каква е процедурата що то по ютюб има разни видеа със някакъв спрей пръскат вътре във турбото и имали ефект този спрей?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега kukata_ pasat разбирасе ако не ти досаждам първия път когато публикува темата един друг колега ме насочи към тандем помпата и след това открих счупения щуцер но той беше казал ако е тандем помпата и спирачки няма да имаш а аз проблем със спирачките нямах
-
Темата за почистване на геометрията е малко по надолу в страницата на дизелови агрегати прочети я и ще ти стане ясно.Закачи я в движение и ще добиеш ясна насока за проблема.Мойта забиваше на 2400 оборота след почистването никакви проблеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм се спрял на 3 варианта едното е горе над въздушния филтър има нещо като датчик на което влизат вакум маркучи във него се съмнявам второ преглед на вагком и трето чисто нова помпа
-
- Автомобил:
- Двигател:
kukata_pasat написа:А докато забие на 3000оборота добре ли набира.Като забие и угасиш и запалиш наново колата добре ли набира до новото забиване.От колко време е счупен тоя щуцер на тандемпомпата.
Здравей колега незнам дали видя предишното съобщение но сега ще публикувам една снимка става дума за това нещо на горното идва въздух но мисля че идва до там и от там недава правилно да функционира мога аз да се лъжа незнам
-
Това е вакум клапан трябва да пуслира когато работи пипни ги докато работи трябва да усетиш някакво движение в него(поне така съм чел)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблема е че не пулсира само долното съм пробвал въздуха минава но от горното не става все едно е като запушено иначе до него идва въздух при работещ двигател
Върни се в “Дизелови агрегати”