сори колега ама сегментите са си потръгналиdidodi написа:незнам дали духа, но штеката ми винаги е извадена като отворя капака

Ами как няма да като самолет като уплътнява с масло.Колата има най добра мощност когато почва да уплътнява компресията с масло,ама колко ще изкара така само тя си знае.В крайна сметка всичко е една купчина ламарина и плътно желязоbatkotivalio написа:dobrinb написа:niks76 написа:аз само ще кажа 4е по4ти не съм видял помпа дюза да не духаа масло пак не гори и върви като самолет
не говоря за едини4Ени слу4аи а са достаааа
Абсолютно съм на същото мнение, при мен също е така...
Да и аз съм така на мойта си духа по яко от на старата ми печка Кадет 89г... не знам дано да е нормално. Ина4е как вика колегата "като самолет";) !!!
Това ч духа не значи че мотора е скапан.Скапан мотор е тоя който спре да пали и пуши мнооого отзад.С това духане може да изкара много.didodi написа:niks76 написа:сори колега ама сегментите са си потръгналипри тебе прекалено много духа вятъра
Малии не с лошото дене че я няма щеката е просто е по нагоре....или то е се тая
НЕ е възможноRabbit_TDI написа:На мене ми подухва и си изкарва масло/тва го разбрах Ventoman като ми чисти колекторите/ през картера.Щеката не излиза ама е маслено по нея/може да е и от проверката на маслото/.От клапаните духа ,но като оставя капачката не я бута.Най-странното е че Вентоман като замери компресияте беше 29-29.5 и на четирите.Неговата беше 30.5-31 и грам повей нямаше.Възможно ли е нещо друго да доосилва духането-запушване в системата за циркулация на картерните ,или зацепването на клапаните
леко уто4нение-има разлика между безкамерен и предкамерен дизел;при предкамерния пада компресията ,а при безкамерния пак си духа но не губи компресия дори и след 400000км-проверено на над 200мотора на ТДИ(без зна4ение от мощността)H2O написа:Това ч духа не значи че мотора е скапан.Скапан мотор е тоя който спре да пали и пуши мнооого отзад.С това духане може да изкара много.didodi написа:niks76 написа:сори колега ама сегментите са си потръгналипри тебе прекалено много духа вятъра
Малии не с лошото дене че я няма щеката е просто е по нагоре....или то е се тая
Rabbit_TDI написа:На мене ми подухва и си изкарва масло/тва го разбрах Ventoman като ми чисти колекторите/ през картера.Щеката не излиза ама е маслено по нея/може да е и от проверката на маслото/.От клапаните духа ,но като оставя капачката не я бута.Най-странното е че Вентоман като замери компресияте беше 29-29.5 и на четирите.Неговата беше 30.5-31 и грам повей нямаше.Възможно ли е нещо друго да доосилва духането-запушване в системата за циркулация на картерните ,или зацепването на клапаните
При моя щеката е винаги по-нагоре от нормалното , но няма масло по нея (смъсъл да хвърля масло от неяniks76 написа:....при тди няма голямо колебание в температурната рабта на мотора ,докато при предкамерния дизел това е слабост....
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], MamaMy и 46 госта