AFN Странни вибрации м/у 1600 и 2000 об./мин на 4-та и 5-та
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
а каква е грешката по вагком ,която ти набива?нямам кристална топка за да видя кои номер грешка е ,за да знам какво да ти пиша или направи запис на канал 3 ,5, 10 и 11
Последна промяна от niks76 на Чет 04 окт 2007 1:11, променено общо 1 път.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Alek написа:niks76, значи аз нямах този проблем допреди да сложа чип преди един ден......сега с чипа имам точно гореописаното, преди това всичко беше ок..........дали и при мен е ел. управлението на помпата или чипа е скапан?......благодаря предварително:)
Колега при мен също се появи известно време след чипосването, но в никакъв случай не намирам чипа за виновен. Нека все пак не забравяме, че не караме нови коли. Приеми, че на нещото там което прави проблема просто му е дошло времето и изчакай до събота вечерта да кажа какво е станало след като направя това което ни посъветва никс 76, на когото още веднъж му благодаря!!!
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
trunner пиша го заради теб щото разкара оня грозник
ефекта на лупата е ;
когато гледаш една коришка с просто око тя си е само коришка
но когато сложим лупа
виждаме не просто коришка а едно голямо лаино
ако имаш в предвид заради какво се получава мог да ти напиша като остана по-свободен 2-3GB или цяло DVD
ефекта на лупата е ;
когато гледаш една коришка с просто око тя си е само коришка
но когато сложим лупа

ако имаш в предвид заради какво се получава мог да ти напиша като остана по-свободен 2-3GB или цяло DVD
А защо да не е от чипа? Alek, на комбито което си щял да купуваш, стана точно така. Колата вървеше нормално, сложиха чип и изненада - притрисане и на 120 изкл турбина. Грешката която се появява е 575. Махнахме чипа и пак изненада - вече сума ти време няма прекъсване и нито една грешка. Мисля, че ако софтуера не е читав е нормално друг чип да дава този проблем.
И все пак днес видях, че проблема остава.......точно между 1600 - 2000 оборота на 4та и на 5та, но при мен е само при определено положение на педала за газта (леко натиснат, около 1/4).......просто тогава двигателят все едно прекъсва и не му достига гориво......явно чипа не е нещо в час, защото с оригиналния софт проблема го нямаше....
Върни се в “Дизелови агрегати”