p3p1to написа:колеги я кажете какво масло да сложа на опел мовано 2.2 дти даите съвет че не съм запознат с дизелитемерси предварително
http://www.kappa-bg.com/store/index.php ... duct_id=64
или което си избереш от листа на предходния пост

p3p1to написа:колеги я кажете какво масло да сложа на опел мовано 2.2 дти даите съвет че не съм запознат с дизелитемерси предварително
koparambo написа:Колеги,днес си получих маслото Castrol EDGE Turbo Diesel 5W40 FST от CARDEPО,някой има ли мнение за тази фирма и какво означава FST,защото на предната туба пише DPF,докато не съм го сложил още ?
Grizzlito написа:колеги съжалявам за спама, но да попитам карам 1.9 ТДИ 110 коня, с Motul Specific 5-40W 505-00 стандарта маслото ми е на 10 000 вече, но ми се налага да карам междуградско, преди да съм го сменил, фатално ли е ако сменя маслото на 11 000 -11 500 км ?мерси
п.с. няма да юркам, 120-130 макс , ако това има значение де
krasyncho написа:Колеги здравейтеДойде време за смяна на маслото на моят голф 4 1.9тди 110кс и моят маслар ми каза че има ново масло при него Castrol Syntec Blend SAE 10W40 Американско.Сипах му това масло и искам да ви попитам дали отговаря на спецификацията на VW. Мерси предварително.
wolff1 написа:koparambo написа:Колеги,днес си получих маслото Castrol EDGE Turbo Diesel 5W40 FST от CARDEPО,някой има ли мнение за тази фирма и какво означава FST,защото на предната туба пише DPF,докато не съм го сложил още ?
кво мнение да има? от бг сайт - стреляш в тъмното и се надяваш, това е
ulipet написа:wolff1 написа:koparambo написа:Колеги,днес си получих маслото Castrol EDGE Turbo Diesel 5W40 FST от CARDEPО,някой има ли мнение за тази фирма и какво означава FST,защото на предната туба пише DPF,докато не съм го сложил още ?
кво мнение да има? от бг сайт - стреляш в тъмното и се надяваш, това е
77лв....а стига бе,тва да не е няква чорба,същото масло ми излезна около 90лв.с доставката но от Германия януари месец.
90 Австрияkoparambo написа:Баркода с 9 на коя държава беше ?
Благовест написа:Понеже не съм много наясно...-каква е вероятността тук да се фалшифицират баркодовете?
В избата ми е останала една празна туба кастрол купуван от България.Според първите цифри на баркода,произхода е Германия...Та интересно ми е дали "братята" от близкия изток не нагаждат и баркодоветеИли пък тук правят някакви мошенгии
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 107 госта