Относно покупка

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Re: Относно покупка

Мнениеот itan75 » Вто 15 фев 2011 14:48

RadoShopa написа:
forski написа:
RadoShopa написа:От последните мнение тука се "убедих",че съм си купил най-големият боклук кола,а именно ПАССАТ!!!К'во да правя сега,ще ми го купят ли,к'во ли......за скрап ли,че поне тежи...?!?Ще взема да си взема една Корса двувратка,че те са най-ефтини и здрави..... :lol:

П.С. Момчета,мерак с пари се гаси.....всички се чупят,като искаш да ти е кеф докато караш-ще си плащаш...хубаво и евтино НЯМА!ПД ли,дебитомери ли,датчици ли-това е положението.... :!: Който не може-да скача в по-ниските класове и т'ва е... :beer

Ми не колега,не си си купил най големия боклук просто си купил един най обикновен автомобил.
Който нито е най здравия,нито най бързия,нито най красивия,нито най,най,най както някой хора се опитват да вменят на други хора.Има много по-бързи,красиви,здрави и т.н. автомобили от VW.
Въпрос на пари и вкус при всеки един от нас.

Наздраве :beer

Е,разбира се,че не е НАЙ НАЙ автомобил,марки мноооооого :wink: Наистина VW e като нещо "елит" за българите,работата малко е "овцете след овцата",но то за всичко е така,такъв ни е манталитета... 8)

Не мисля така колега колкото и да ми се иска да е така."Елит"-а винаги е бил БМВ и Мерцедес.Някои във този форум дори наричат марката Фолк(с)вагина :? -Народен и безличен автомобил с нищо непроменено съществено по дизайн,двигатели и др.в близките десетилетия.Някои дори толкова я мразят тази кола,а и Голф-а,че чак им се повръща.Дали това не е заради внесения "пернишки модел"?Но вече казват че и в Перник масово се отказвали от народния автомобил и залагали на Е46 щот било по-гъзарско,по можело се дрифти с него :twisted: ,нямало алуминиево окачване,даже частите били по-ефтини от "народния"и везните наклонили натам :evil: .А както казват "глас народен глас Божи".Ето интересен линк особенно с коментари по-долу,които оронват престижа на ВАГ :evil: http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/ma ... wagen.html

Потребителски аватар
RadoShopa
Автомобил: Vw Passat
Двигател: 1.9 TDI AVF 2003
Контакти:

Мнениеот RadoShopa » Вто 15 фев 2011 15:10

itan75 написа:
RadoShopa написа:
forski написа:
RadoShopa написа:От последните мнение тука се "убедих",че съм си купил най-големият боклук кола,а именно ПАССАТ!!!К'во да правя сега,ще ми го купят ли,к'во ли......за скрап ли,че поне тежи...?!?Ще взема да си взема една Корса двувратка,че те са най-ефтини и здрави..... :lol:

П.С. Момчета,мерак с пари се гаси.....всички се чупят,като искаш да ти е кеф докато караш-ще си плащаш...хубаво и евтино НЯМА!ПД ли,дебитомери ли,датчици ли-това е положението.... :!: Който не може-да скача в по-ниските класове и т'ва е... :beer

Ми не колега,не си си купил най големия боклук просто си купил един най обикновен автомобил.
Който нито е най здравия,нито най бързия,нито най красивия,нито най,най,най както някой хора се опитват да вменят на други хора.Има много по-бързи,красиви,здрави и т.н. автомобили от VW.

Е,разбира се,че не е НАЙ НАЙ автомобил,марки мноооооого :wink: Наистина VW e като нещо "елит" за българите,работата малко е "овцете след овцата",но то за всичко е така,такъв ни е манталитета... 8)

Не мисля така колега колкото и да ми се иска да е така."Елит"-а винаги е бил БМВ и Мерцедес.Някои във този форум дори наричат марката Фолк(с)вагина :? -Народен и безличен автомобил с нищо непроменено съществено по дизайн,двигатели и др.в близките десетилетия.Някои дори толкова я мразят тази кола,а и Голф-а,че чак им се повръща.Дали това не е заради внесения "пернишки модел"?Но вече казват че и в Перник масово се отказвали от народния автомобил и залагали на Е46 щот било по-гъзарско,по можело се дрифти с него :twisted: ,нямало алуминиево окачване,даже частите били по-ефтини от "народния"и везните наклонили натам :evil: .А както казват "глас народен глас Божи".Ето интересен линк особенно с коментари по-долу,които оронват престижа на ВАГ :evil: http://spisanie.mobile.bg/avtomobili/ma ... wagen.html

Е,трябваше да уточня,че става въпрос за след 2000 г. моделите примерно,но както и да е,няма да спорим тука като хлапета...всеки си знае чергата и възможностите,всеки да си кара това,което му харесва.....Далеч съм от мисълта да налагам мнение,но пък и не трябва да се изкарват едва ли не каруци!Това за дрифтове и т.н. пък въобще не ме касае,интересува ме да си кача жената,детето и багажа и да ида до морето примерно....!Всеки си има интереси и Край от мен по въпроса :да:

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 16 фев 2011 20:14

С голямо извинение за спама към уважаваните съфорумци,фенове на VW,призовавам колегите "на които им се повръща" от VW просто да си седят в магазините и автоджамбазките морги и да си продават ментета и боклуците(естествено за сметка на нашия джоб!) и да не пишат в този форум....тук ние феновете обичаме марката...и не се отказваме от нея вече доста години!!!Защо ли????Защо ли след 6 години каране на 17 годишен VW пак си взех VW???....мазохист ли съм,що ли???? :screwy :screwy :screwy

red.devilll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот red.devilll » Сря 16 фев 2011 21:00

forski написа:

:да: И аз съм на твоето мнение колега :beer . Исках кола с по-голям багажник и си купих голфец комби. Всички ми казваха да си взема пасат,но лично на мен не ми харесва пасата и затова не си взех,но комфорта и свободното място е повече и няма спор но не е чак толкова колкото говорят колегите. нерихме с един колега кйто има пасат и от кора до кора е скромните 5 см по широк,а от таблото до задната седалка е 7 см по-дълъг. А разликата в поддръжката не е много-само около 700-800 лв и затова избрах Голфа,на който и всичко да смениш е скромните 70 лв :banana

Потребителски аватар
smash22
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smash22 » Сря 16 фев 2011 23:50

joker написа:С голямо извинение за спама към уважаваните съфорумци,фенове на VW,призовавам колегите "на които им се повръща" от VW просто да си седят в магазините и автоджамбазките морги и да си продават ментета и боклуците(естествено за сметка на нашия джоб!) и да не пишат в този форум....тук ние феновете обичаме марката...и не се отказваме от нея вече доста години!!!Защо ли????Защо ли след 6 години каране на 17 годишен VW пак си взех VW???....мазохист ли съм,що ли???? :screwy :screwy :screwy

Така е, в моето семейство всички караме VW . Имахме първо пасат б3 ,после Венто и сега Пасат Б5 ,но не сме се отказали няма и да се откажеме и за напред пак ще е VW.
: vw fen : само VW : само VW love.vw love.vw

Върни се в “Дизелови агрегати”