RadoShopa написа:forski написа:RadoShopa написа:От последните мнение тука се "убедих",че съм си купил най-големият боклук кола,а именно ПАССАТ!!!К'во да правя сега,ще ми го купят ли,к'во ли......за скрап ли,че поне тежи...?!?Ще взема да си взема една Корса двувратка,че те са най-ефтини и здрави.....![]()
П.С. Момчета,мерак с пари се гаси.....всички се чупят,като искаш да ти е кеф докато караш-ще си плащаш...хубаво и евтино НЯМА!ПД ли,дебитомери ли,датчици ли-това е положението....Който не може-да скача в по-ниските класове и т'ва е...
Ми не колега,не си си купил най големия боклук просто си купил един най обикновен автомобил.
Който нито е най здравия,нито най бързия,нито най красивия,нито най,най,най както някой хора се опитват да вменят на други хора.Има много по-бързи,красиви,здрави и т.н. автомобили от VW.
Въпрос на пари и вкус при всеки един от нас.
Наздраве
Е,разбира се,че не е НАЙ НАЙ автомобил,марки мноооооогоНаистина VW e като нещо "елит" за българите,работата малко е "овцете след овцата",но то за всичко е така,такъв ни е манталитета...
Не мисля така колега колкото и да ми се иска да е така."Елит"-а винаги е бил БМВ и Мерцедес.Някои във този форум дори наричат марката Фолк(с)вагина