2.4I написа:bay mip написа:bobitur написа:Има ли хора от форума, които са слагали водородна система на двигател 1Z. Интересува ме разход, вървене и всичко което може да ми е от полза на мен и колегите относно водородната система при ТДИ.
Поздрави на всички.
Един от колегите ми си поръча генератор за получаване на Браунов газ, но идеята му е да го ползва за рязане на метали.За сега чисто експериментално, защото капацитета на генератора е малък.Покрай това се запали друг колега който има намерение да пробва газа на стар двутактов двигател.Ако има развитие, бих помислил за моя 1з двигател.Има доста писано за откритието на Юл Браун.
Малко върнах темата назад с този цитат ,но искрено ме вълнува - колегата който е поръчал този генератор получил го е ,работи ли?
Да допълня нещо ,гледам има ентусиасти да монтират система на автомобила си ,внимавайте какво правите щото като гледам ако нещо се обърка ,то има вероятност вода да влезе в цилиндрите при запалед дизелов ДВГ ,на ефекта „воден удър" не случайно му казват така.
Много водород трябва да изгориш , за да получиш хидравличен удар .
" Хари Потър " свърши и доставките от " Хогуортс " са затруднени .