Много ви благодаря колеги, че се отбихте да побъбрите и да помогнете кой с каквото може.
Първо да кажа за розовия голф, ходих да го гледам... мале! розов от вън, черен от вътре, с бял кош на двигателя. Не знам дали е нужно да говоря повече, ама бояджийската работа бе извършена от третокласник. А двигателя... абе направо няма смисъл

защо голф 2 питате, това съм го разискал в една друга тема, ама в кратце, ще ми се да имам възможно най-простия двигател около който има възможно най-много място и е най-икономичен.
за икономичното е язно защо.
а най-проста колица искам щото искам да се науча да си я оправям сам. Въоръжил съм се с литературни помагала, сега остава кола да се намери.
В краен случай и тройката ще стане ама никак не ми се щеше. та се дърпам здраво. ама има крайни срокове та ще се самопритисна в ъгъла усещам.
Голфчето от сливен изглежда добре на външен вид. ама 306 км от софия до сливен и още толко обратно, просто за да го видя... вече видях твърде много които не харесах и ме е страх, че пак така ще стане, а ходих и по пазарджик и по дупница, ама разстоянията са си с пари.
Ще видим понеделник може да се прекръстя и пак да тръгна на път.
сега една тройка 1Y комби гледам... гледам и се мая та се чудя... 1-1,5 литра повече разход за минимално количество коне на по-тежка кола. Ако не беше комби щеше да е лесен отказ.
Абе търсенето продължава

свиркайте ако видите хубаво Д или ТД.