дизелите, внасяни от Италия

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 10 юли 2007 21:08

variable intake system , а бе гледам , че много нагъсто пускаш мненията ... :lol: има едно поленце там , за редакция на мненията..... да не се натрупват много ...... че ей сега ще скокне някой свиреп модератор :wink: ( аз разбира се съм виждал много модератори тук , ама свирепи няма де .... :wink: ) а ако много държиш да запишеш повече бройки , по лесно ще ти е да изхабиш една каса бира за този онзи и току се окажеш с 1000 :wink: :wink: :D А за колата - не се притеснявай - ако ти е писано да се набуташ с дарак, и с 10 сервизни книжки ще се накиснеш..... важното е да си отваряш очите да виждаш нещата които се виждат, а невидимите..... божа работа :D Важното е да ти хване очите колата - после и с кусури пак ще си я харесваш , ама ако я вземеш " защото ми се видя евтина , ама не ми се харесва " после и гума да спукаш , ще викаш : дееееега тая талига , от де ми се натресе на главата , аз хубаво си исках ......
сорри за оффтопика :)

Потребителски аватар
sharan4e
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sharan4e » Сря 11 юли 2007 20:37

juve написа: А за колата - не се притеснявай - ако ти е писано да се набуташ с дарак, и с 10 сервизни книжки ще се накиснеш..... важното е да си отваряш очите да виждаш нещата които се виждат, а невидимите..... божа работа

:да:
Всичко е на късмет, струва ми се. Иначеееее нова с гаранция и :034:

Потребителски аватар
maiz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maiz » Пет 13 юли 2007 16:24

Ако не искаме да разчитаме на късмета ;) си купуваме нова от магазина.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Съб 14 юли 2007 19:40

Колкото и банално да звучи кола се купува със човек който е запознат със конкретния модел, тоест да му знае слабостите за да прецени дали си заслужава, а по повод италиянците ....малко са по-голомите мундари от тях :evil: последния хит беше една умряла мишка под барчето на ръчната спирачка (макар и да смърди тъпия жабар не си е направил труда да види к'во сатва :!: ) . Сервизните книшки ги крият нарочно (говорим на немските) незаради друго ами на тях пише милиарди километри :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Нед 15 юли 2007 9:03

последния хит беше една умряла мишка под барчето на ръчната спирачка (макар и да смърди тъпия жабар

Е-е-е-е чак такива педали не са , ама са педали де ... :lol: просто автомобилите от Италия в повечето случай бяха ( а може би са ) кибичили някое време на морга в дивия кър и тогава какво ли не се завъжда там.... с умряла мишка даже и италианец едва ли ще се помири - все пак се водят човеци и те ;)

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 15 юли 2007 9:59

:офф
didodi написа:а по повод италиянците ...малко са по-голомите мундари от тях :evil: последния хит беше една умряла мишка под барчето на ръчната спирачка (макар и да смърди тъпия жабар не си е направил труда да види к'во сатва :!: ) . Сервизните книшки ги крият нарочно (говорим на немските) незаради друго ами на тях пише милиарди километри :lol: :lol: :lol:

Първо, може да не са усетили италианците миризмата заради тази на чесън и сирене (които храни обичат да похапват).
Второ, колега, имаш ли поне бегла представа колко са един МИЛИАРД километра и дали е възможно която и да е кола да ги мине ?
Иначе за това, което си писал в самото начало на поста си (това, което не съм цитирал), си абсолютно прав.

Потребителски аватар
juve

Мнениеот juve » Нед 15 юли 2007 10:23

имаш ли поне бегла представа колко са един МИЛИАРД

"докторе" :wink: виждам , че има поне още един човек от форума , който ( като мен ) може да се формализира :D :D Човека просто е искал да подскаже грамадното количество километри и е използвал неподходящ , точно дефиниран термин ....

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Нед 15 юли 2007 19:56

juve написа:...."докторе" :wink: виждам , че има поне още един човек от форума , който ( като мен ) може да се формализира :D :D Човека просто е искал да подскаже грамадното количество километри и е използвал неподходящ , точно дефиниран термин ....
:wink: Колата беше купена лично от собственика , но явно не бил чист италианец , щом казвате че на са такива мърлячи :lol: Скоро мой приятел си взе пак от италия (навярно моргаджиика) и след 2-рата автомивка на пълна програма му трябваше 1 седмица да си я изчисти за да си я кара :idea:

Потребителски аватар
nix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nix » Пон 16 юли 2007 12:58

Въпреки всички мълви носещи се за италиянските коли, си купих италиянско ТДИ, от нашенска автокъща.
Вече 18 месеца я карам, колата беше в почти идеално състояние, нямаше грам ръжда никъде. взех я на 200 000 км. Лепенката с оборудването на дъното на багажника отговаряше на 100% на това което получих! нищо от колата не липсваше или е било модифицирано.
Единствено маслото беше като вода, но слава богу явно съм имал страшен късмет. Двигателя не ми е правил абсолютно никакви проблеми ....засега ;)

Потребителски аватар
valerius
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: дизелите, внасяни от Италия

Мнениеот valerius » Съб 11 апр 2009 9:09

В тая връзка аз обмислям да сменя моята 98-ма AFN германска перфектна с те тая :arrow: http://cars.bg/u4175 внос от италия. В другиден ще ходя да я нагледам, но чесно казано ми се ще да намеря кусури и да се откажа.

Потребителски аватар
Vanich
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vanich » Съб 11 апр 2009 14:18

Почти две години карам италинка тди - 110кс, 2000г, навъртял съм 33 000, 15 000 от който с чип. Взех я на 177 000. С двг не съм имал проблеми, няма признаци да е износен. Сменял съм няколко носача и изпаритела на климатроника.

Потребителски аватар
kn9453
Автомобил:
Двигател: AHF 99

Мнениеот kn9453 » Съб 11 апр 2009 17:38

НИГКОГА, АМА НИКОГА НЕ КУПУВАЙТЕ КОЛИТЕ ОТ ИТАЛИЯ.
Имам чувството че самите италианци не са виновни,виновните са нашите "италианци" особено Дупнишките джамбази онези "големи" гъзари търговци дето вече ги е срам да се пишат че са от Дупница. В обявите се пишат че са от Благоевград, Кюстендил. Аз така изгорях обадих се на обява от Мобилен на която пишеше че е от Благоевград, а
впосследствие се оказа дупнишки П...л. В Кюстендил се отвориха много автокъщи които всъщност са дупнишки,хората през годините разбраха какви "търговци" са всъщност и пазара им падна, и те пак се "изтарикатиха".

lubo_bubaka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lubo_bubaka » Съб 11 апр 2009 18:47

според мен всичко си е на късмет мен например брат ми си взе венто от Италия навъртя му 120000 и няма никакви птоблеми имам роднини в Италия които казват че италиянците са мн немарливи и не сменяли масло по 60-70000 килкометра но всичко е късмет

Потребителски аватар
quattro^^
Автомобил: audi a6 c5
Двигател: AJL

Мнениеот quattro^^ » Съб 11 апр 2009 18:58

lubo_bubaka написа:според мен всичко си е на късмет мен например брат ми си взе венто от Италия навъртя му 120000 и няма никакви птоблеми имам роднини в Италия които казват че италиянците са мн немарливи и не сменяли масло по 60-70000 килкометра но всичко е късмет

колегата го е казал най-точно да слагате всички под общ знаменател не е правилно щот съм виждал коли от италия дето няма за какво да се хванеш да се пазариш и в това време е на доста прилична цена, но в същото време съм виждал и другата крайност на талянските колици. За това гледайте какво купувате, щот после талянеца ви е виновен...

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 11 апр 2009 20:26

Абе мундари има навсякъде по света, това го знае всяко хлапе :P . К'во значи била от Италия..... ми тези от Германия като ги пазят толкова много, ходете ги вижте как ги карат на алтобаните (то там други пътища няма де :P ) и какво стават след няколко зими ---- ръжда от всякъде :|

Върни се в “Дизелови агрегати”