Смених клапана, осезаемо има разлика, но кулера мазен отгоре и отдолу като на едно място гумения уплътнител тръгнал да изплюва явно доста е пренадувала турбината. Следва смяна на кулера да ева.
Благодаря. Мина ми през ума, но и в най-големите студове при над -10 градуса си палеше от раз и се двоумях, че може да е от тях. На предишната ми кола пак дизел само едната беше дала фира и не палеше на студено.
Естествено е да се сменят всички свещи, че колкото и да са еднакви не може да са еднакви нови и работили с години свещи.
Явно за сега не са ми проблем, както и за колата, че зимата почти мина, но при първо "замисляне" при палене ще ги сменя.
То да ти кажа честно (от личен опит) и с 4 изгорели пак ще пали
Колкото до другата ти кола явно не е била VW
Последна промяна от gr_kanev на Чет 22 яну 2015 21:17, променено общо 1 път.
Причина:Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Предната беше Крайслер пак дизел и след като свещта сдаде багажа и стана студено сутрин палеше трудно и пушеше няколко секунди като крематориум. След това си вървеше без проблеми, както и палеше лесно на топъл двигател. Сега VW пали лесно и дори не пуши като се пали студен и то с две умрели свещи.
Ама поне ми стана ясно да не бързам да се бъркам за свещи до другата зима.