nike_bg написа:Сега да споделя колата спря да пуши но явно нещо не е на ред. показателите на дюзите на 13 ти канал на ваг кома не са ми както бяха преди ремонта. сега са на първи 3.00 на втори -2.99 на трети 2.99 и на четвътри -3.00 и не знам какво трябва да се направи най-вероятно центровка на PD зите. Въртяхме вала но нещо не става започва да пали по трудно като загрее
А съжалявам, това пропуснах да го прочета

Преди няколко дни, пой познат с AVF - 130к.с имаше неприятни вибрации на празен ход. Горивото на празен ход на 1-ви канал играе доста, а на 13-ти канал една от джюзите стоеше на 2.99. Когато дюзата е с тези показания..... колата тресе неприятно. Интересното е че когато и скимне, започва да си работи нормално и стойностите и падат до 1.00 и тогава колата работи равномерно.
Посъветвах го да пробва с една добавка на Лики Моли за комън рейл и ПД. Момчето каза, че вибрациите са намалели, след като я е сипал и е покарал извънградско с високи обороти, но пък и беше минал само около 150км.
При него не са пипали дюзи, центровики и т.н.т. ..... поне не ми е казал да са правили такива неща и проблема беше само в една от дюзите.