jos написа:drago86 написа:Да питам нещо: нормално ли е сутрин при първото палене за деня да изкарва пушек малко отзад,пушека е от масло май. При палене двигателя малко дига оборотите и леко претриса и задържа на 1000об. за извесно време, като беше малко по топло не дигаше оборотите и н е тресеше така

.Как ви се струва това ?

става дума за 1.9 тди AGR
Провери си свещите колега.
Досега не съм имал индикация за проблем с свещите.При палене лампата светва и изгасва, ако имам проблем с тях нали ще светни лампата ?
didopoli написа:При TDI моторите няма загряване ако е студено навън и сте пуснали парното на Max.Аз съм с 1Z мотор и ходя за риба с колата и спя в нея,зимата е абсурд на място да стигне 90 с пуснато топло.Работила е и по5-6 часа на място и нама загряване.Ако спреш топлото има надежда да загрее...!
Как така няма да загрее на място. На място колата би трябвало да може да загре без проблем.Оня ден по магистралата колата като загря до 90 с парно стрелката не мръдна като имаше доста места кадето карах и по инерция.Като купих колата не загряваше до 90 при извънградско каране но след като смених термостата вече няма такъв проблем.