7,4 е градското за твоя => и ти си под заводските данни с тези 6,5

("Спри-тръгни ,ако курника ми гореше в града 6л.щях да си ударя г...а в тавана.Докарвал съм 6 в града като навия цикл.порция,но тогава не ме кефи как върви и те така.")

И да знаете че да тръгнеш със загряла кола по най-дългата улица в града привечер когато няма трафик и да засечеш колко ще изгори за тези 2-3 километра НЕ Е среден градски разход 
Водния дух1 написа:Как да ви кажа -среден разход 4,65л..Утре отивам да хвърля курника в Дунава,че тоз среден разход от 6,5 направо ме разорява...
Водния дух1 написа:...Знам,че 1Z и AFN,пък и другите ТДИ са икономични ,нооо 4,65л. среден разход си е направо фантасмагория.
samo_pechka написа: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=434559&start=15

под 5 . 
skydiver_pd написа:Автомобила качи разхода над 5, стана по-тромава при ускорение, намерих жълтеникави стружки при смяната на старото масло и реших ,че проблема е в лагерите на коляновия вал.![]()
Това са лагери(оригинални-стандартни) на 269 700 км, стига търговеца да не е пипал километража.
Ако новите лагери не са менте и успея да ги сменя успешно би трябвало разхода да се запазипод 5 .
...
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта