SACHO7803 написа:много ми е трудно да разбера "извратеното"чуство за естетика на хората които визуално харесват голф4 повече от а3добре тогава предполагам че същите тия харесват и повече голф5 пред а3-8р
стига веееееееееееееееееееее
Ludiq написа:При ауди липсват:
.....
ttony написа:Ludiq написа:При ауди липсват:
.....
Аз ти казвам, че масово хората си купуват А3 заради комбинацията на 1.8Т с куатро, ти ми отговаряш, че А3 нямало 1.4, СДИ, 2.8 и пр.![]()
Е хубаво.
ПП Не съм срещал оплакавания от скъсани нитове на дифа при 1.6 на А3.
wolff1 написа:SACHO7803 написа:много ми е трудно да разбера "извратеното"чуство за естетика на хората които визуално харесват голф4 повече от а3добре тогава предполагам че същите тия харесват и повече голф5 пред а3-8р
така е
Ludiq написа:ttony написа:Ludiq написа:При ауди липсват:
.....
Аз ти казвам, че масово хората си купуват А3 заради комбинацията на 1.8Т с куатро, ти ми отговаряш, че А3 нямало 1.4, СДИ, 2.8 и пр.![]()
Е хубаво.
ПП Не съм срещал оплакавания от скъсани нитове на дифа при 1.6 на А3.
Всеки според приоритетите си.Така,че недей така иронизира 1.4,СДИ и "прочее" мотори като 3.2и.![]()
И масово а3 ките са ТДИ та или 1.6и,1.8и а не 1.8ТQ.Ако биеш на там,че 1.8TQ ги ползват като платформа за тунинг ще ти кажа,че истински силните а3(с3) са с други мотори.....от онези "прочее".![]()
Така,че общо взето ми казваш едно голямо "НИЩО".wolff1 написа:SACHO7803 написа:много ми е трудно да разбера "извратеното"чуство за естетика на хората които визуално харесват голф4 повече от а3добре тогава предполагам че същите тия харесват и повече голф5 пред а3-8р
така е
Онзи горе е непоправим случай и си го знаем тука...той си купил някав кенеф а3 навремето и от там всички коли вече не ставали.
Виждам,че имате голямо желание да участвате в дискусията...ама освен желание се иска и да има какво да кажете.![]()
Та в тоя ред на мисли ти с какво би бил полезен в темата?
Ludiq написа:Ти освен заглавието нещо друго прочете ли в темата?
wolff1 написа:Ludiq написа:Ти освен заглавието нещо друго прочете ли в темата?
Тва ли те питах?
SACHO7803 написа:онзи горе си купи един кенеф навремето а3 после 2 години кара чисто нова тойота и сега пак си купи а3.ти май от четене в интернет си психясъл---те оня ден даваха по нова тв един филм за малоумници кат тебе дето освен клавиатура и монитор друго не знаят.момкоооооооооооооооооо новата кола си е нова а да ми спориш за ауди и фв и да ми се изхвърляш че фв е повече от ауди-------смешен си.смешно е че го пиша в тоя форум но....се ми е тая
Ludiq написа:wolff1 написа:Ludiq написа:Ти освен заглавието нещо друго прочете ли в темата?
Тва ли те питах?
Това за което питаш го има по назад в темата.SACHO7803 написа:онзи горе си купи един кенеф навремето а3 после 2 години кара чисто нова тойота и сега пак си купи а3.ти май от четене в интернет си психясъл---те оня ден даваха по нова тв един филм за малоумници кат тебе дето освен клавиатура и монитор друго не знаят.момкоооооооооооооооооо новата кола си е нова а да ми спориш за ауди и фв и да ми се изхвърляш че фв е повече от ауди-------смешен си.смешно е че го пиша в тоя форум но....се ми е тая
Само за протокола да отбележа,че кажи речи всеки ден карам нови коли и имам некви бегли наблюдения.![]()
Та общо взето еи такива малумници като мен са попърдели в чисто новата ти тойтка преди теб...
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 51 госта