Golf 4 vs. Audi A3

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 4 vs. Audi A3

Мнениеот SACHO7803 » Сря 07 мар 2012 22:08

много ми е трудно да разбера "извратеното"чуство за естетика на хората които визуално харесват голф4 повече от а3 maikomila добре тогава предполагам че същите тия харесват и повече голф5 пред а3-8р scare стига веееееееееееееееееееее

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Сря 07 мар 2012 22:11

SACHO7803 написа:много ми е трудно да разбера "извратеното"чуство за естетика на хората които визуално харесват голф4 повече от а3 maikomila добре тогава предполагам че същите тия харесват и повече голф5 пред а3-8р scare стига веееееееееееееееееееее

така е :)

Последна промяна от wolff1 на Сря 07 мар 2012 22:16, променено общо 1 път.

ttony
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ttony » Сря 07 мар 2012 22:15

Ludiq написа:При ауди липсват:
.....

Аз ти казвам, че масово хората си купуват А3 заради комбинацията на 1.8Т с куатро, ти ми отговаряш, че А3 нямало 1.4, СДИ, 2.8 и пр. :screwy

Е хубаво.

ПП Не съм срещал оплакавания от скъсани нитове на дифа при 1.6 на А3.

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Сря 07 мар 2012 22:27

ttony написа:
.....

Аз ти казвам, че масово хората си купуват А3 заради комбинацията на 1.8Т с куатро, ти ми отговаряш, че А3 нямало 1.4, СДИ, 2.8 и пр. :screwy

Е хубаво.

Всеки според приоритетите си.Така,че недей така иронизира 1.4,СДИ и "прочее" мотори като 3.2и. :!:
И масово а3 ките са ТДИ та или 1.6и,1.8и а не 1.8ТQ.Ако биеш на там,че 1.8TQ ги ползват като платформа за тунинг ще ти кажа,че истински силните а3(с3) са с други мотори.....от онези "прочее". mhihi

Така,че общо взето ми казваш едно голямо "НИЩО".

wolff1 написа:
SACHO7803 написа:много ми е трудно да разбера "извратеното"чуство за естетика на хората които визуално харесват голф4 повече от а3 maikomila добре тогава предполагам че същите тия харесват и повече голф5 пред а3-8р scare стига веееееееееееееееееееее

Онзи горе е непоправим случай и си го знаем тука...той си купил някав кенеф а3 навремето и от там всички коли вече не ставали.
Виждам,че имате голямо желание да участвате в дискусията...ама освен желание се иска и да има какво да кажете. mhihi
Та в тоя ред на мисли ти с какво би бил полезен в темата?

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Сря 07 мар 2012 22:33

Ludiq написа:
ttony написа:
.....

Е хубаво.

Всеки според приоритетите си.Така,че недей така иронизира 1.4,СДИ и "прочее" мотори като 3.2и. :!:
И масово а3 ките са ТДИ та или 1.6и,1.8и а не 1.8ТQ.Ако биеш на там,че 1.8TQ ги ползват като платформа за тунинг ще ти кажа,че истински силните а3(с3) са с други мотори.....от онези "прочее". mhihi

Така,че общо взето ми казваш едно голямо "НИЩО".

wolff1 написа:

Онзи горе е непоправим случай и си го знаем тука...той си купил някав кенеф а3 навремето и от там всички коли вече не ставали.
Виждам,че имате голямо желание да участвате в дискусията...ама освен желание се иска и да има какво да кажете. mhihi
Та в тоя ред на мисли ти с какво би бил полезен в темата?

добре. а отговори ми, ти с какво би бил полезен и виждам че си голям капацитет и много на ти с нещата, отвори ми тогава с какво голф 4 превъзхожда а3? :)

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Сря 07 мар 2012 22:37

Ти освен заглавието нещо друго прочете ли в темата? 8)

SACHO7803
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SACHO7803 » Сря 07 мар 2012 22:38

онзи горе си купи един кенеф навремето а3 после 2 години кара чисто нова тойота и сега пак си купи а3.ти май от четене в интернет си психясъл---те оня ден даваха по нова тв един филм за малоумници кат тебе дето освен клавиатура и монитор друго не знаят.момкоооооооооооооооооо новата кола си е нова а да ми спориш за ауди и фв и да ми се изхвърляш че фв е повече от ауди-------смешен си.смешно е че го пиша в тоя форум но....се ми е тая

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 07 мар 2012 22:41

Истинските Ауди-джии (болниците от другия форум), са на мнението, че Ауди почва от А6 нагоре. Дори и те се подиграват на тарикатите с А3-ките :Mr Green Fun .

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Сря 07 мар 2012 22:43

Ludiq написа:Ти освен заглавието нещо друго прочете ли в темата? 8)

Тва ли те питах? :)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 07 мар 2012 22:49

Ми сръвнете колко оригинални аксесоари има за една 4-ка и за една А3-ка, оттам си правете изводите.

Най-натоканата S3-ка е просто един MK4 V6 4-motion с кожен салон.

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Сря 07 мар 2012 22:53

wolff1 написа:

Това за което питаш го има по назад в темата.

SACHO7803 написа:онзи горе си купи един кенеф навремето а3 после 2 години кара чисто нова тойота и сега пак си купи а3.ти май от четене в интернет си психясъл---те оня ден даваха по нова тв един филм за малоумници кат тебе дето освен клавиатура и монитор друго не знаят.момкоооооооооооооооооо новата кола си е нова а да ми спориш за ауди и фв и да ми се изхвърляш че фв е повече от ауди-------смешен си.смешно е че го пиша в тоя форум но....се ми е тая

Само за протокола да отбележа,че кажи речи всеки ден карам нови коли и имам некви бегли наблюдения. mhihi
Та общо взето еи такива малумници като мен са попърдели в чисто новата ти тойтка преди теб...

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 07 мар 2012 22:55

тва тойотата от кога стана кола, че и сръвнения да и правите с Голф mhihi ?

имат си форум предполагам, ако някой го влече да си парди на седалките.... нека си ги дискотира там, фетиша :Mr Green Fun

wolff1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот wolff1 » Сря 07 мар 2012 22:59

Ludiq написа:
wolff1 написа:

Това за което питаш го има по назад в темата.

SACHO7803 написа:онзи горе си купи един кенеф навремето а3 после 2 години кара чисто нова тойота и сега пак си купи а3.ти май от четене в интернет си психясъл---те оня ден даваха по нова тв един филм за малоумници кат тебе дето освен клавиатура и монитор друго не знаят.момкоооооооооооооооооо новата кола си е нова а да ми спориш за ауди и фв и да ми се изхвърляш че фв е повече от ауди-------смешен си.смешно е че го пиша в тоя форум но....се ми е тая

Само за протокола да отбележа,че кажи речи всеки ден карам нови коли и имам некви бегли наблюдения. mhihi
Та общо взето еи такива малумници като мен са попърдели в чисто новата ти тойтка преди теб...

аа ясно. но аз както казах вече мнението си, не се съгласявам с вече казаните. интересна е твойта, компетентна и експертна гледна точка фен. напрао ме разби и абсолютно убеди, че гоуф 4 раиш ли, е по добра кола от а3! :да:

idpapi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот idpapi » Сря 07 мар 2012 22:59

А3-ката е по барната от голф4 точка,особено салона.То на голфа таблото все едно е дялано с теслата и корите също :lol:

Потребителски аватар
Ludiq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludiq » Сря 07 мар 2012 23:02

Имам преки наблюдения над няколко тойоти.
Новия Авенсис е с толкова долнопробен интериор,че ми се драйфа. :|
На предходния да се убиеш не можеш да си намериш място на седалката. mhihi

Върни се в “Дизелови агрегати”