ASR
-
- Автомобил:
- Двигател:
ASR
колеги забелязах че имам копчеASR но натиском копчето а на таблото нищо не светва.какво значи това-че тая система не работи или е имало лампа която е изгоряла.нормално ли е да не свети.значи за да разбера дали е вкл-изкл трябва да въртя гуми ли-помагайте.a3-1.9tdi-99-asv-мотор
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги днес свалих това копче на което пише ASR и кво да видя.......бутон дълъг 7-8см.с клеми но закачен точно никъде.гледах навътре но никъде не намерих куплунг.стигнах до извода че жабарчето си го е намерило тоя бутон и ей така го е сложило.но тогава пък каква е тази тръбичка която влиза в кожуха на съединитела-даже има и болт за обезвъздушаване.и като я изряскам на първа се държи така все едно че боксува съединитела а съм сигурен че не е от него тъй като на всички останали предавки е като самолетче.някой ако энае нещо моля да помага
-
- Автомобил:
- Двигател:
ходих на диагностика още като взех колата-казаха че всичко е ок.а след като свалих тоя бутон стигнах до извода че нямам тая система-имам само бутон.та затова не ми е светвала нито лампа нито нищо.а защо тогава като рязко дам газ на 1-ва оборотомера се пълни а колата тръгва нормално-все едно буксува съединитела.а може и да боксува но ако е така не трябва ли и на 2-ра и на 3-та да буксува.а там и на баири яко я натискам и си дърпа перфектно-проблема е само на 1-ва.как мислите дали е от съединитела
-
- Автомобил:
- Двигател:
току що пробвах съединителя-дръпнах ръчната дадох газ до около 2800оборота-започнах да отпускам педала и колата угасна.това значи ли че съединитела ми е ок...и пак я резнах на 1-ва и не ме залепя даже се чува едно тракане като от каре но по особено.е дръпва ама чак когато оборотомера стигне към червено.кво става.......
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
SACHO7803 написа:току що пробвах съединителя-дръпнах ръчната дадох газ до около 2800оборота-започнах да отпускам педала и колата угасна.това значи ли че съединитела ми е ок...и пак я резнах на 1-ва и не ме залепя даже се чува едно тракане като от каре но по особено.е дръпва ама чак когато оборотомера стигне към червено.кво става.......
туй тракане е от диференциала, задейства се тракшъна. нищо ти няма на съединителя.
- Fr3nzY
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AFB V6 TDI
chocho1 написа:SACHO7803 написа:току що пробвах съединителя-дръпнах ръчната дадох газ до около 2800оборота-започнах да отпускам педала и колата угасна.това значи ли че съединитела ми е ок...и пак я резнах на 1-ва и не ме залепя даже се чува едно тракане като от каре но по особено.е дръпва ама чак когато оборотомера стигне към червено.кво става.......
туй тракане е от диференциала, задейства се тракшъна. нищо ти няма на съединителя.
Че то това ауди А3 не ели с предно задвижване какъв дифернциал бе колега.
- EXPLOSIVE
- Автомобил:
- Двигател:
Fr3nzY написа:chocho1 написа:SACHO7803 написа:току що пробвах съединителя-дръпнах ръчната дадох газ до около 2800оборота-започнах да отпускам педала и колата угасна.това значи ли че съединитела ми е ок...и пак я резнах на 1-ва и не ме залепя даже се чува едно тракане като от каре но по особено.е дръпва ама чак когато оборотомера стигне към червено.кво става.......
Че то това ауди А3 не ели с предно задвижване какъв дифернциал бе колега.
На предно е, ама има автоматичен блокаж на диф-а ADL