1.4 TDI 70 hp
- 4i4o vlade
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1.4 TDI 70 hp
Колеги,понеже пуснах в раздела за Поло идентична тема,но не получих информация,я повтарям тук за което се извинявам,но...Значи решил съм да взимам ново Поло от Порше Бг. и търся мнения за това двигателче...От темите които открих,разбрах само че бил много шумен и с някакви проблеми този двигател
Ходих да тествам колата и според мене си трака нормално,останах доволен и от това как върви колата и ускорява,за тея кончета,учудващо добре...Ако имате изградено мнение,споделете...

- Apokalypsis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 1.4 TDI 70 hp
4i4o vlade написа:Колеги,понеже пуснах в раздела за Поло идентична тема,но не получих информация,я повтарям тук за което се извинявам,но...Значи решил съм да взимам ново Поло от Порше Бг. и търся мнения за това двигателче...От темите които открих,разбрах само че бил много шумен и с някакви проблеми този двигателХодих да тествам колата и според мене си трака нормално,останах доволен и от това как върви колата и ускорява,за тея кончета,учудващо добре...Ако имате изградено мнение,споделете...
Колега 4i4o vlade,карах skoda roomster със същия двигател и съм повече от доволен-много е пъргава колицата.Като размери наподобява полото-даже е и по-голяма.Много е икономична-ще ти пада под 5 извънградско.За максимална скорост не знам точно-около 180-190,защото веднъж карах с моя голф по магистралата 160(толкова може) и ме изпревари една мадама с такова поло-караше поне с 170-180.Страшна е колата-конете не са малко!Успех!
Върни се в “Дизелови агрегати”