1.4 TDI 70 hp

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
4i4o vlade
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

1.4 TDI 70 hp

Мнениеот 4i4o vlade » Пет 12 сеп 2008 9:50

Колеги,понеже пуснах в раздела за Поло идентична тема,но не получих информация,я повтарям тук за което се извинявам,но...Значи решил съм да взимам ново Поло от Порше Бг. и търся мнения за това двигателче...От темите които открих,разбрах само че бил много шумен и с някакви проблеми този двигател :roll: Ходих да тествам колата и според мене си трака нормално,останах доволен и от това как върви колата и ускорява,за тея кончета,учудващо добре...Ако имате изградено мнение,споделете...

Потребителски аватар
Apokalypsis
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: 1.4 TDI 70 hp

Мнениеот Apokalypsis » Пет 12 сеп 2008 10:13

4i4o vlade написа:Колеги,понеже пуснах в раздела за Поло идентична тема,но не получих информация,я повтарям тук за което се извинявам,но...Значи решил съм да взимам ново Поло от Порше Бг. и търся мнения за това двигателче...От темите които открих,разбрах само че бил много шумен и с някакви проблеми този двигател :roll: Ходих да тествам колата и според мене си трака нормално,останах доволен и от това как върви колата и ускорява,за тея кончета,учудващо добре...Ако имате изградено мнение,споделете...

Колега 4i4o vlade,карах skoda roomster със същия двигател и съм повече от доволен-много е пъргава колицата.Като размери наподобява полото-даже е и по-голяма.Много е икономична-ще ти пада под 5 извънградско.За максимална скорост не знам точно-около 180-190,защото веднъж карах с моя голф по магистралата 160(толкова може) и ме изпревари една мадама с такова поло-караше поне с 170-180.Страшна е колата-конете не са малко!Успех!

Върни се в “Дизелови агрегати”