Здравейте колеги едно приятелче кара един пасатор 1.9ТДИ 116 коня 2000 година. И като цяло колата е пушка обаче при предна лява гума на самата кора се получава едно омасляване особено след дълъг път аз се загледах там и видях че има някакъв радиатор който си мисля че е за маслото да се охлажда какъв може да е проблема и ако този радиатор е спукан горе доло колко струва.
Благодаря и
ПОЗДРАВИ
тече масло малко хелп
Това е кулера за въздух, а това 4е тече масло значи че кулера е спукан и че турбината изпуска масло.Така че кулера трябва да се провери откаде изпуска може ли да се оправи или нов, а турбото според количеството масло което пуска да се порецени дали да се рециклира или не (или ново).Така че има много варианти. Но ти трябва свестен майстор. Дано съм бил полезен.
Кулера е около 300 лева нов. Но погледни старият. Може да е съвсем малка дупчица, на удобно място и да може да се залепи. Преди да се хвърляш за нова турбина кажи с какво масло кара. По принцип на този модел му дават пълна синтетика 5/40. НО имайки впредвид километрите, които е навъртял, според мен трябва да мине на 10/40. Кулерът е покрит с една пластмаса /за да насочва въздуха/. Именно тя протрива алуминият и се получава дупчица.
маслото мисля че беше мотул ама не съм сигурен 10W/40 знам че беше скъпо някъде едната туба не помна колко е 4 литра май беше към 80 кинта. Иначе до колкото знам му тече масло от турбото ама много малко и то само когато го ръчкаш смисъл когато го караш на високи обороти. от оста на турбото лагерче ли е какво е незнам. Иначе колата е изтребител няма грешка в вървежа не пуши изобщо дори при почти макс обороти