Ако някой знае къде се намира релето, което включва свещите на антифриза ще го поздравя и почерпя.
При следващо такова заглавие темата ще отлети в коша.
mod edit: dobrin
Къде е релето, което включва свещите на антифриза
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
грешиш и аз мислех че тва е релето за цилиндрите ама не е ако искаш откачи му буксата и дай контакт и ще видиш лампата ако пак не вярваш с мултицет или пробна лампа ще видиш че има ток на свещите при откачено реле ама за датчика искаш да кажеш че е този който е на антифриза тоя с жълтия пръстен ли щот той управлява релето на подгрева на цилиндрите
- bay mip
- Автомобил:
- Двигател:
Намерих статията.Искам да се поправя.Датчика G72 е на смукателния колектор който дава на ЕБУ информация за праговата температурата при която трябва да заработят нагревателите/интересно пък защо, тази работа не свърши датчика на антифриза/.Така решили, така го направили.Интересно, след като се включат кое ще ги накара да изключат.Може би като се стопли времето.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
я ми кажи каде точно се намира този датчик аз на колекторите не сам видял никакъв датчик а колкото до изключването някой беше казал че като стигне 43 градуса на антифриза изключва и наистина като се загледаш в датчика на антифриза е с 4 кабела което за прост датчик е множко май вероятно 2 та са за темп на антифриза която отива в компа а другите са термо изключвател който ги гаси но тва не сам го потвардил още
Върни се в “Дизелови агрегати”