мощ

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
ivak86
Автомобил: е39 530д с чип и м-пакет
Двигател:
Контакти:

мощ

Мнениеот ivak86 » Нед 08 мар 2009 0:01

Хей здравете един вапрос? Искам да си взема голф 3 ТДИ (90),но искам да му слойа веднага чип и има една джаджа дето се казва ПАУЪР БОКС(някаде на педала се слагало ама незнам дали на всички голфове от този тип нали).някякой да ми каже колко коня ще стане голфчето и дали ще лети :P . дали вреди на турбото защото съм се возил на сеат с чип и просто е невероятно.плащаш малкия данак пък караш бърза кола :roll: :roll: има ли нещо такова или се лъжа ??

Потребителски аватар
racing_team_vidin
Автомобил: BMW E65 Sport Package
Двигател:

Re: мощ

Мнениеот racing_team_vidin » Нед 08 мар 2009 0:38

ivak86 написа:Хей здравете един вапрос? Искам да си взема голф 3 ТДИ (90),но искам да му слойа веднага чип и има една джаджа дето се казва ПАУЪР БОКС(някаде на педала се слагало ама незнам дали на всички голфове от този тип нали).някякой да ми каже колко коня ще стане голфчето и дали ще лети :P . дали вреди на турбото защото съм се возил на сеат с чип и просто е невероятно.плащаш малкия данак пък караш бърза кола :roll: :roll: има ли нещо такова или се лъжа ??

добре бе пич, сега що пишеш глупости, да еба!!!
ще слагаш чип пък и п-бокс, и колко ще стане
чипа от 90 си го прави на 120, по каталог.
п-бокса от 120 повечето вдигат 35 коня
което означава 155 "коня"от мотор 90 е- кажи ми възможно ли е- ти да можеш да вдигнеш 50 кила, аз да ти дам малко енерджи дринк, и ще вдигнеш още 10(може би някакъв ЗАПАС от сила), и ще ти бръкна в задника и ще те излъжа че всичко това тежи 20 килограма и ще ти сложа още 30 отгоре и ти ще го Вдигнеш, знаеш ли кога??? :screwy
сложи си хубаво чипче, има хора във форума дето предлагат, затапи егр-а, махни катализатора, и си карай колата :wink:

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dani_94 » Нед 08 мар 2009 8:25

ivak86 написа:Хей здравете един вапрос? Искам да си взема голф 3 ТДИ (90),но искам да му слойа веднага чип и има една джаджа дето се казва ПАУЪР БОКС(някаде на педала се слагало ама незнам дали на всички голфове от този тип нали).някякой да ми каже колко коня ще стане голфчето и дали ще лети :P . дали вреди на турбото защото съм се возил на сеат с чип и просто е невероятно.плащаш малкия данак пък караш бърза кола :roll: :roll: има ли нещо такова или се лъжа ??

Виж тая тема, имам представител в Свищов...

viewtopic.php?f=48&t=113838

При интерес драсни едно лично да ти пусна координати те му...

Потребителски аватар
Student_pravo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Student_pravo » Нед 08 мар 2009 10:18

Аз лично не мога да разбера защо просто не си купиш Голф с повече коне и така няма да ти се налага да му слагаш чип и всякакви такива......неща

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Нед 08 мар 2009 10:56

Неправилно заглавие и дублиране на тема.

Върни се в “Дизелови агрегати”