мощ
-
ivak86
- Автомобил: е39 530д с чип и м-пакет
- Двигател:
- Контакти:
мощ
Хей здравете един вапрос? Искам да си взема голф 3 ТДИ (90),но искам да му слойа веднага чип и има една джаджа дето се казва ПАУЪР БОКС(някаде на педала се слагало ама незнам дали на всички голфове от този тип нали).някякой да ми каже колко коня ще стане голфчето и дали ще лети
. дали вреди на турбото защото съм се возил на сеат с чип и просто е невероятно.плащаш малкия данак пък караш бърза кола
има ли нещо такова или се лъжа ??
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: мощ
ivak86 написа:Хей здравете един вапрос? Искам да си взема голф 3 ТДИ (90),но искам да му слойа веднага чип и има една джаджа дето се казва ПАУЪР БОКС(някаде на педала се слагало ама незнам дали на всички голфове от този тип нали).някякой да ми каже колко коня ще стане голфчето и дали ще лети. дали вреди на турбото защото съм се возил на сеат с чип и просто е невероятно.плащаш малкия данак пък караш бърза кола
![]()
добре бе пич, сега що пишеш глупости, да еба!!!
ще слагаш чип пък и п-бокс, и колко ще стане
чипа от 90 си го прави на 120, по каталог.
п-бокса от 120 повечето вдигат 35 коня
което означава 155 "коня"от мотор 90 е- кажи ми възможно ли е- ти да можеш да вдигнеш 50 кила, аз да ти дам малко енерджи дринк, и ще вдигнеш още 10(може би някакъв ЗАПАС от сила), и ще ти бръкна в задника и ще те излъжа че всичко това тежи 20 килограма и ще ти сложа още 30 отгоре и ти ще го Вдигнеш, знаеш ли кога???
сложи си хубаво чипче, има хора във форума дето предлагат, затапи егр-а, махни катализатора, и си карай колата
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivak86 написа:Хей здравете един вапрос? Искам да си взема голф 3 ТДИ (90),но искам да му слойа веднага чип и има една джаджа дето се казва ПАУЪР БОКС(някаде на педала се слагало ама незнам дали на всички голфове от този тип нали).някякой да ми каже колко коня ще стане голфчето и дали ще лети. дали вреди на турбото защото съм се возил на сеат с чип и просто е невероятно.плащаш малкия данак пък караш бърза кола
![]()
Виж тая тема, имам представител в Свищов...
viewtopic.php?f=48&t=113838
При интерес драсни едно лично да ти пусна координати те му...
- Student_pravo
- Автомобил:
- Двигател:
Аз лично не мога да разбера защо просто не си купиш Голф с повече коне и така няма да ти се налага да му слагаш чип и всякакви такива......неща
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Неправилно заглавие и дублиране на тема.
Върни се в “Дизелови агрегати”