Претрисане на Голф 4 1.9TDI-AGR мотор

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Претрисане на Голф 4 1.9TDI-AGR мотор

Мнениеот forski » Сря 04 фев 2009 16:49

Здравейте колеги,проблема е претрисане на мотора при спиране или по-осезаемо намаляне на скороста без значение дали колата е на скорост или не,и без значение дали колата е загряла или не :roll:Проблема си остава и след смяна на въздушен и горивен филтър.От темите които можах да намеря разбрах че проблема е или в маховика на съединителя или в някакъв елемент на нафтовата помпа.
Може ли някой който е наясно с това или е имал такъв проблем и го е решил да каже за какво по точно иде реч,или да ме насочи към човек който може да го отстрани.На диагностика не показва нищо,няма грешки или някакви нередности по работата на мотора :roll: :banghead: :roll: Може ли това да нанесе някакви по сериозни поражения по мотора или скоростната кутия,най лошото е че и в сервизите ми вдигат рамене и нищо не знаят.Трябвало да се разглоби и да се види,но не става ясно кое точно трябва да се разглоби и какво да се види!!!

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Претрисане на Голф 4 1.9TDI-AGR мотор

Мнениеот gomez » Сря 04 фев 2009 20:02

От темите които можах да намеря разбрах че проблема е или в маховика на съединителя или в някакъв елемент на нафтовата помпа.
Сам си си отговорил.

Потребителски аватар
kuban
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот kuban » Сря 04 фев 2009 20:26

и аз го имах това досадно притрисане, бях му свикнал даже, но изчезна като прекодираха колата на автоматични скорости, прекодирането го направихме заради топлото палене, но от този момент спря и претрисането което беше като бонус за мен. :) може радоста да е временна, или просто замаскиране на проблема но засега държи. аз съм с AGR мотор също

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Нед 08 фев 2009 14:33

карай си я така и си свиркай колега,аз вече 3 годинки съм така и всичко си е наред!

Върни се в “Дизелови агрегати”