vaikata_milen написа:търсех в търсачката нищо не излезна,първо да питам колко трябва да са обороите на прзаен ход при 1з дигател,и как ако може да се вдигнат в момента са 902 оборота аз мисля че са нормални ама един приятел ме тормози иска да му ги вдигнем че му тресял волана на мястокато подал леко газ се оправяло тресянето и иска да му вдигна оборотите на празен ход как става,като се врътне помпата или като му вдигна горивото
actros1846 написа:Мисля че от жилото на гаста се дигат оборотите, но не съм много сигорен в това по компетентните да кажат
За това имах в предвитnikireflexa написа:По въпроса за оборотите на чистия дизел:много лесно се регулират.На нафтовата помпа има 2 болчета едното ти променя налягането на помпата,а другото свободните обороти.За оборотите ще го познаеш по това, че при свободни обороти,рамото което се дърпа от жилото за газта, е опряло в него.Развийго малко и тва рамо ще се помести(все едно подаваш малко газ).А оборотите ти ще се вдигнат.
actros1846 написа:За това имах в предвитnikireflexa написа:По въпроса за оборотите на чистия дизел:много лесно се регулират.На нафтовата помпа има 2 болчета едното ти променя налягането на помпата,а другото свободните обороти.За оборотите ще го познаеш по това, че при свободни обороти,рамото което се дърпа от жилото за газта, е опряло в него.Развийго малко и тва рамо ще се помести(все едно подаваш малко газ).А оборотите ти ще се вдигнат.
fox_vt написа:ами като толкос иска вдигни му ги закачаш на Ваг Ком и търсиш кой канал беше че не се сещамама след време да не стане те оборотите стиднаха 2000 на ПХ а пак тресе и то заради един тампон.
Andonov написа:в адаптация на 2 канал - не ти трябва код за там.