пасат б5,5 трудно пали за коша
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
пасат б5,5 трудно пали за коша
колеги днес вуйчо ми си дойде с колата от гърция и на границата колата е запалила много трудно,дойде при мен закачих я на ВАГ КОМ,грешки няма,всичко е наред но престои ли 5 минути пали адски трудно въриш на стартер 1 мин,и тогава запалва,мисля че от някаде взима въздух и горивото му пада ама не съм много сигурен ако някой е има подобен проблем нека да сподели
Последна промяна от vaikata_milen на Вто 27 окт 2009 11:49, променено общо 1 път.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: пасат б5,5 трудно пали
Прочети темите със заглавие близко до "трудно топло палене". А можеш и да прочетеш в темата на Brezel в тунинг раздела за проблема с топлото палене и неговото решение.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
vaikata_milen написа:колеги днес вуйчо ми си дойде с колата от гърция и на границата колата е запалила много трудно,дойде при мен закачих я на ВАГ КОМ,грешки няма,всичко е наред но престои ли 5 минути пали адски трудно въриш на стартер 1 мин,и тогава запалва,мисля че от някаде взима въздух и горивото му пада ама не съм много сигурен ако някой е има подобен проблем нека да сподели
До колкото се ориентирам, проблема не е в топлото палене.Аз го имах подобен проблем и след смяна на реле 109,куп предположения и локуми се оказа клеморед на контактния ключ за 22лв. и 15лв труд.При мен ми направи впечатление, че таблото не светеше силно при въртене, но след ремонта свети много по-яко.Просто трябва да се прегледа спокойно и обстойно, според мен не бързай!
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
тази сътрин колата е запалила не четвърт,както си и пали,но като загрее иска повече въртене с стартера тогава запалва,темата на колегата брезел не я открих за топло трудно палене-колега Добрин,дай ми ако може някъв линк към нея,благодаря
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател: