Глава на 1.9 ТД
Глава на 1.9 ТД
Здравейте! регистрирах се с надежда да дадете малко полезна информация. Прегрях Пасат 3-ка 1.9 ТД 94-та година и се оказа че съм спукал главата на три места. както и да е-станалото станало и сега искам съвет откъде да купя глва. Моля за информация относно цените и дали мога да намеря втора употреба, има ли проблем да е втора употреба или изобщо ремонта да е по-евтин тъй като възможностите ми не са големи. Благодаря ви предварително!
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
НОВА глава под 1000 лв се съмнявам да намериш /евентуално Евро 07/.
В Юнитрейд доколкото помня е между 2000 и 4000 лв.
Най-добре според мене е да се търси втора употреба, но с уговорката да я провериш преди да я вземеш. Втора употреба мисля около 200 лв ще те оправят.
Ако решиш твоята да правиш - може да се направи но идея си нямам колко ще излезе и дали ще стане добре.
В Юнитрейд доколкото помня е между 2000 и 4000 лв.
Най-добре според мене е да се търси втора употреба, но с уговорката да я провериш преди да я вземеш. Втора употреба мисля около 200 лв ще те оправят.
Ако решиш твоята да правиш - може да се направи но идея си нямам колко ще излезе и дали ще стане добре.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
На предната ми беше сменяна главата с нова AAZ мотор в Германия по фактура 560 евро. и имаше и 2г. гаранция.
По ефтино от 1000лв едва ли ще е и тук.
http://www.vege-motoren.de/index1.htm ето на тази фирма беше производство.
По ефтино от 1000лв едва ли ще е и тук.
http://www.vege-motoren.de/index1.htm ето на тази фирма беше производство.
Благодаря ви! За съжаление цените многократно надхвърлиха очакванията ми. надявах се на цена до 300 лева и дано успея да намеря втора употреба защото иначе явно доста време няма да се возя на колата. Намерих познат който вкарва коли от Германия и обеща да потърси там втора употреба,ако тук няма. niksi , имаш ли идея къде да търся втора употреба? Наистина за моемнта не мога да си позволя и 1000 лева, камо ли над 2000 така че това ми е надеждата. Отново ви благодаря момчета.
А сигурен ли си, че е спукана фатално ? Когато свалих на Толедо-то главата за смяна на гарнитура преди време, и аз с ужас установих, че има малки пукнатини между цилиндрите. Тогава ме "светнаха", че за VW-тата това си било нормално и те така си пукали глави. Няколко дни търсих друга глава втора употреба и естествено нямаше такава без пукнатини. Сложих си пак моята и карах още повече от две години без проблем. Естествено, спокойно каране, 3000 оборота мах .
еми спукана била. така, намерих в Благоевград комплект за 500 лева- вал и клапани вървяли към главата като момчето ми каза 1е е по-добре да ги взема така , с вла, защото били работили заедно частите, били се напаснали и нямало нужди да си шлайфам моя. иначе без вал 400 лева. та кажете дали е добра офертата. малко надскача пак очакванията но главата била хубава, непукана и поне гарантира за нея. иначе аз пасата го карам понеже е икономичен-турбо включва над 2500 оборота а аз го карам винаги под тях за да не харчи много така че може да се каже че ще бъде каан спокойно.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ZA GLAVATA
IMAM ORIGINALNA GLAVA NEOBURUDVANA ZA 1.9 TD-280 LV DAVAM Q S GARANCIQ 4E NE E SPUKANA,0888704906
Колега пиши на кирилица!
mod edit: L&R
Колега пиши на кирилица!
mod edit: L&R
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Глава на 1.9 ТД
имам проблем с главата и аз но при мен е малко по различна работата. интересувам се дали има втулки на глевата кадет са хидравличните клапани че на моята има и са износени и незадаржа масло под пуловете
-
- Автомобил:
- Двигател:
показаха ми чисто нова глава необурувана за 520лв. но се колебая все още се колебая какво да правя
- martin4o_mom4e
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PF 1988
Според мен 2 -ра употреба ( оборудвана или не ) - Оригинална ! , при положения че ти дават гаранция , че не е спукана и така нататак ..
Е много по - добре от всякакви други турски / китайски / тайвански / испански и т.н. изработки !
Но ти си знаеш
Е много по - добре от всякакви други турски / китайски / тайвански / испански и т.н. изработки !
Но ти си знаеш

- ILIYANSKY
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа колега и аз имах същия проблем при моя 1,6 тд,ама те били маи едни и същи.
Та моята беше много зле напукана и даже липсваха чсти от нея.Та ми я на правиха и шлаифаха за около 200 лева,ама преди 2 години.Тогава ми дадоха гаранция 10 000 км,ама сега съм 35 000 и маи пак имам проблем с нея.
Та незнам и аз съм на подобна дилема.И дано някоид даде добър съвет.
Та моята беше много зле напукана и даже липсваха чсти от нея.Та ми я на правиха и шлаифаха за около 200 лева,ама преди 2 години.Тогава ми дадоха гаранция 10 000 км,ама сега съм 35 000 и маи пак имам проблем с нея.
Та незнам и аз съм на подобна дилема.И дано някоид даде добър съвет.
-
- Автомобил:
- Двигател:
аз си намерих глава втора употреба за 350лв. но неискам да ви казвам колко местенца обиколих. със сигорноси ми излезе около 500лв. но познаите кво стана преди няколко дни на магистралата с 160км/ч и се чу само едно пърррррррр. и краи
дупка колкото цигара
направо такъв касмет че няма каде на каде
дупка колкото цигара

направо такъв касмет че няма каде на каде
Върни се в “Дизелови агрегати”