регУлатор за управление на турбото_на пасат Б4 тди 90кс

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
sash1980
Автомобил:
Двигател:

регУлатор за управление на турбото_на пасат Б4 тди 90кс

Мнениеот sash1980 » Вто 26 яну 2010 19:55

Здравейте колеги ,пасата е 94 год тди 90 кс Б4-ка. От известно време не върви и започна да пуши син пушек. Ходих при един майстор и той ми каза, че проблемът е от вакуумен регулатор за управлението на турбото, маркучите на интеркулера са си здрави. Иначе колата си пали без проблем. Имам и проблем с борд компа - не показва моментен разход, ами отчита на определено време. Благодаря_ви предварително.

Здравейте колеги ,пасата е 94 год тди 90 кс 4-ка от известно време не върви и започна да пуши син пушек ходих при един маистор и той ми каза ,че проблема е от вакумен регулато за управлението на турбото,маркучите на интерколера са си здрави.иначе колата си пали без проблем,Имам и проблем с борд компа не показва моментен разход ами отчита на определено време благодаряви предварително.

sash1980
Автомобил:
Двигател:

Re: регУлатор за управление на турбото_на пасат Б4 тди 90кс

Мнениеот sash1980 » Сря 27 яну 2010 19:28

Защо не станеш учител по български и литература ? Ако можеш, ми кажи нещо което да ми помогне по темата, а не само да ме поправяш.

Потребителски аватар
rosen79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rosen79 » Сря 27 яну 2010 19:30

:shock :No death

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 27 яну 2010 19:56

Не стига, че си тотално неграмотен, на всичко отгоре имаш наглостта да се дръвчиш на модератор, който си е направил труда да поправи абсурдното ти и нескопосано литературно творение!!!
Мерете си приказките, особено относно екипа на форума - подобно поведение няма да се търпи!!!

Върни се в “Дизелови агрегати”