Здравейте колеги ,пасата е 94 год тди 90 кс Б4-ка. От известно време не върви и започна да пуши син пушек. Ходих при един майстор и той ми каза, че проблемът е от вакуумен регулатор за управлението на турбото, маркучите на интеркулера са си здрави. Иначе колата си пали без проблем. Имам и проблем с борд компа - не показва моментен разход, ами отчита на определено време. Благодаря_ви предварително.
Здравейте колеги ,пасата е 94 год тди 90 кс 4-ка от известно време не върви и започна да пуши син пушек ходих при един маистор и той ми каза ,че проблема е от вакумен регулато за управлението на турбото,маркучите на интерколера са си здрави.иначе колата си пали без проблем,Имам и проблем с борд компа не показва моментен разход ами отчита на определено време благодаряви предварително.

регУлатор за управление на турбото_на пасат Б4 тди 90кс
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: регУлатор за управление на турбото_на пасат Б4 тди 90кс
Защо не станеш учител по български и литература ? Ако можеш, ми кажи нещо което да ми помогне по темата, а не само да ме поправяш.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: регУлатор за управление на турбото_на пасат Б4 тди 90кс
Не стига, че си тотално неграмотен, на всичко отгоре имаш наглостта да се дръвчиш на модератор, който си е направил труда да поправи абсурдното ти и нескопосано литературно творение!!!
Мерете си приказките, особено относно екипа на форума - подобно поведение няма да се търпи!!!
Мерете си приказките, особено относно екипа на форума - подобно поведение няма да се търпи!!!
Върни се в “Дизелови агрегати”