golf 4 1.9TD 1988 --- Пали когато си поиска

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
EvilBeast
Автомобил:
Двигател:

golf 4 1.9TD 1988 --- Пали когато си поиска

Мнениеот EvilBeast » Вто 26 ное 2013 10:53

(голф 4 1998-9 90 коня 1.9ТД) търсих подобна тема .... не видях подобен случей (ако съм изпуснал нещо се извинявам)

Проблема е следния: Колата пали наистина когато си поиска..... Ходих вече при няколко майстора , няколко диагностики ( не отчита грешки )
Купил съм нов акумулатор . нови свещи , филтри са ок.
проблема е от няколко месеца насам като на моменти (примерно 2-3 дни пали перфектно колкото и пъти да пробвам) Днес например сутринта още при първия опит каза че няма да пали и НЕЩЕ .... бутнах я по баира на скорост отидох до магазина спрях я , напазарих , и после пак не пали (няколко опита , НЕЩЕ и НЕЩЕ) пак по баира пак на скорост и пред вкъщи. След 1 час престой отидох да я пробвам и ЧУДО запали. Това е от няколко месеца насам ..... Вече се пищисах с тая кола
МОЛЯ ВИ ЗА НЯКАКВА ИДЕЯ .... четох за температурни датчици , релета на свещи и др. подобни ...... не мога да си го обесня ....
Ще съм благодарен за всяка идея или съвет ( и пак се извинявам ако съм пропуснал подобна тема)

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Re: golf 4 1.9TD 1988 --- Пали когато си поиска !!!

Мнениеот phantom_ » Вто 26 ное 2013 11:47

Пишеш че не пали.Стартера върти ли?Нещо свети ли,когато не пали :question

EvilBeast
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EvilBeast » Вто 26 ное 2013 12:04

Стартера си върти перфектно ..... колата или пали от раз или върти до изтощаване на акумулатора на таблото в момента свети оранжев индикатор но той е за накладките .... и още един който свети от както съм я купил той пък е за колана че не бил сложен .... надали имат връзка в случея

Потребителски аватар
passatfen
Автомобил: Vw Golf Mk7
Двигател: CLHA++
Контакти:

Мнениеот passatfen » Вто 26 ное 2013 12:33

Пробвай да смениш реле номер 109 за свещите

Върни се в “Дизелови агрегати”