(голф 4 1998-9 90 коня 1.9ТД) търсих подобна тема .... не видях подобен случей (ако съм изпуснал нещо се извинявам)
Проблема е следния: Колата пали наистина когато си поиска..... Ходих вече при няколко майстора , няколко диагностики ( не отчита грешки )
Купил съм нов акумулатор . нови свещи , филтри са ок.
проблема е от няколко месеца насам като на моменти (примерно 2-3 дни пали перфектно колкото и пъти да пробвам) Днес например сутринта още при първия опит каза че няма да пали и НЕЩЕ .... бутнах я по баира на скорост отидох до магазина спрях я , напазарих , и после пак не пали (няколко опита , НЕЩЕ и НЕЩЕ) пак по баира пак на скорост и пред вкъщи. След 1 час престой отидох да я пробвам и ЧУДО запали. Това е от няколко месеца насам ..... Вече се пищисах с тая кола
МОЛЯ ВИ ЗА НЯКАКВА ИДЕЯ .... четох за температурни датчици , релета на свещи и др. подобни ...... не мога да си го обесня ....
Ще съм благодарен за всяка идея или съвет ( и пак се извинявам ако съм пропуснал подобна тема)

golf 4 1.9TD 1988 --- Пали когато си поиска
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: golf 4 1.9TD 1988 --- Пали когато си поиска !!!
Пишеш че не пали.Стартера върти ли?Нещо свети ли,когато не пали 

Стартера си върти перфектно ..... колата или пали от раз или върти до изтощаване на акумулатора на таблото в момента свети оранжев индикатор но той е за накладките .... и още един който свети от както съм я купил той пък е за колана че не бил сложен .... надали имат връзка в случея
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Пробвай да смениш реле номер 109 за свещите
Върни се в “Дизелови агрегати”