Дизеляка нещо много тегаво пали?

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
i4kata
Автомобил:
Двигател:

Дизеляка нещо много тегаво пали?

Мнениеот i4kata » Вто 25 май 2010 22:01

Здравейте колеги! :wink: Полото ми е 1.9Дизел и нещо много трудно пали върти,върти и чак тогава запали,а требва да е как завърта и да палне.Преди време смянава един майстор фтулка на стартера и се оправи,ама сега пак така...От какво може да е ,а дали може да е от нафтовата помпа "Лукас"? Чувал съм че взимат по 50лв. и помпата ти я настройват перфектно... Благодаря предварително :)

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Дизеляка нещо много тегаво пали?

Мнениеот koby » Сря 26 май 2010 10:12

i4kata написа:Здравейте колеги! :wink: Полото ми е 1.9Дизел и нещо много трудно пали върти,върти и чак тогава запали,а требва да е как завърта и да палне.Преди време смянава един майстор фтулка на стартера и се оправи,ама сега пак така...От какво може да е ,а дали може да е от нафтовата помпа "Лукас"? Чувал съм че взимат по 50лв. и помпата ти я настройват перфектно... Благодаря предварително :)

ММмммм ти хубаво си чул ама от стартер отидохме на помпа от помпата ще отиден а дюзите.Опиши малко по подробно проблема трудно ли върти или просто трудно пали пушили отзад като въртиш да не ти пада горивото опиши малко по подробно

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Сря 26 май 2010 20:23

И да допълня към въпросите-Студена и топла еднакво трудно ли пали,или само ако е топла!Провери за въздух в системата-маркуча от горивният филтър до помпата има ли мехурчета със въздух.

На мен ми настроиха помпата за 10 лева,защото майстора като я пробва и я натресе в един стълб и счупи номера ,и надраска бронята.После се извинява и вика:-абе 50 лева ,ама дай само 10 с другите 40 си намери нов номер(пластмасата дето държи номера)- И пий едно кафе за моя сметка.От тогава не съм ходил при него защото колата върви доста прилично за чист дизел mhihi

i4kata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i4kata » Вто 01 юни 2010 11:31

Като е студена пали веднага,а като е топла върти върти и чак тогава запали..А кажете де...? :banghead:

Потребителски аватар
Dizel_fen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dizel_fen » Вто 01 юни 2010 20:04

Ами на помпа ми мирише,тези полота имат еднакви проблеми! Или ще счупят скорости,или трудно ще палят ,или вибрации ще имат.Или и трите заедно :banghead: .

Върни се в “Дизелови агрегати”