Golf-3 1.9 тd загрява
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf-3 1.9 тd загрява
здравей те!имам golf-3 1.9 тd два пьти вече му сменяме гарнитура на главата втория пьт сложихме метална и продьлжава да грее .не знам вече какво да правя!
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: Golf-3 1.9 тd загрява
Всичко по охлаждането ли е прегледано? Термостат? Водна помпа? Радиатор? Температурен датчик?
Има ли пукнатини в следствие от предните прегрявания?
Губи ли антифриз?
И... всъщност - дай повече информация, за да получиш и по-конкретен отговор
Има ли пукнатини в следствие от предните прегрявания?
Губи ли антифриз?
И... всъщност - дай повече информация, за да получиш и по-конкретен отговор

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
Остава и да не са сменили термостата 

- apa6o
- Автомобил: Skoda Octavia 1Z
- Двигател: BKD
А самото заглавие на темата кърти
кажи си честно коя кола не загрява, но всички го правят до едни градуси... А иначе може пък да имаш въздух в системата, прецакан термостат, неработеща водна помпа и какво ли още не 

- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
много често срещан проблем при този мотор в България благодарение на некъдърността на някой майстори е да не зацепят правилно пистовия ремък и водната помпа да върти в обратна посока, от това също се получава загряване. погледни си пистовия ремък той трябва да минава със пистите по шайбата въпреки, че тя няма писти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
сменихме и термостата пак загрява.v.parushev написа:здравей те!имам golf-3 1.9 тd два пьти вече му сменяме гарнитура на главата втория пьт сложихме метална и продьлжава да грее .не знам вече какво да правя!
- sweetboy
- Автомобил:
- Двигател:
колега преди време имах същата кола и се сблъсках със същия проблем, само да те питам дали сте карали главата преди да смените гарнитура на скенер, най-вероятно главата е пукната, точно за тези глави са характерни пукнатини между клапаните, това не е толкова голям проблем, но проверете за други пукнатини. Друг вариант е капачката на разширителното казанче, може да е за смяна. А надува ли, втвърдяват ли се маркучите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
отворих ме го пак най вероятно има пукнатина между бремера и клапана.това може ли да се отремонтира по някакав начин или да си тьрся втора употрба.някои може ли да ми каже как вьрвят глави втора употреба.благадаря ви предварително!v.parushev написа:сменихме и термостата пак загрява.v.parushev написа:здравей те!имам golf-3 1.9 тd два пьти вече му сменяме гарнитура на главата втория пьт сложихме метална и продьлжава да грее .не знам вече какво да правя!
- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Lov4o написа:много често срещан проблем при този мотор в България благодарение на некъдърността на някой майстори е да не зацепят правилно пистовия ремък и водната помпа да върти в обратна посока, от това също се получава загряване. погледни си пистовия ремък той трябва да минава със пистите по шайбата въпреки, че тя няма писти.
Именно това беше проблема при мен. Колега иди наистина да ти проверят ремъка дали е правилно зацепен, защото оттам не само загряване, а и други проблеми тръгват

Върни се в “Дизелови агрегати”