vaikata_milen написа:виж да не взима въздух от някаде,като сменят горивен филтър често не затягат скобите по него и взима въздух, после трудно пали,поне с моята бе така
the_tupan написа:А подгревните свещи читави ли се?!
boss_901 написа:колеги проблема е от ГНП изпуснала е гарнитурата та искам да ви питам лесно ли се сменя тая гарнитура???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bobitur написа:boss_901 написа:колеги проблема е от ГНП изпуснала е гарнитурата та искам да ви питам лесно ли се сменя тая гарнитура???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
М не много лесно без ваг и подходящи инструменти ако си с електронен блок на помпата.Най-добре търси колега от форума работа за 30 мин и цените мисля вървят около 150-200 лева. Иначе гарнитурите не са скъпи.
Успех.
boss_901 написа:bobitur написа:boss_901 написа:колеги проблема е от ГНП изпуснала е гарнитурата та искам да ви питам лесно ли се сменя тая гарнитура???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
М не много лесно без ваг и подходящи инструменти ако си с електронен блок на помпата.Най-добре търси колега от форума работа за 30 мин и цените мисля вървят около 150-200 лева. Иначе гарнитурите не са скъпи.
Успех.
Колега помпата ми е електронна.Като изгася колата излизат малки мехурчета от помапата кадето е гарнитурата.Този проблем не го прави при всяко палене,а иначе колата като запали двигатела работи добре.Искам да те питам като сваля капака на помпата центроеката губи ли се?Този проблем може ли да е само от гарнитурата?
VW_SL_89 написа:двигателя е 1.9 Д или турбо....110к...???????
boss_901 написа:VW_SL_89 написа:двигателя е 1.9 Д или турбо....110к...???????
Колега двигателя е 1.9 TDI 110 к.с.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: vladko1001 и 63 госта