Цъкване от бушоните при 2200-2300 оборота.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Цъкване от бушоните при 2200-2300 оборота.
Колеги днес ми направи впечатление следното.При подаване на газ около 2200 -2300 оборота се чува ЦЪК от кутията с бушоните.Какво включва? 

- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Цъкване от бушоните при 2200-2300 оборота.
По скоро изключва,и по скоро към 2500 оборота!Подгревните свещи,ако си с по нова кола! 

Като стана на въпрос за цъкане в таблото,да попитам някои по вещ....
При мене като подавам газ от време на време цъка нещо зад панелчето за упрвление на вентилатора и клапите за въздух.Прави го доста често.Да не казвам сега че от време на време ми предърпва като цъкне ама ще отворя нова тема за този проблем.
При мене като подавам газ от време на време цъка нещо зад панелчето за упрвление на вентилатора и клапите за въздух.Прави го доста често.Да не казвам сега че от време на време ми предърпва като цъкне ама ще отворя нова тема за този проблем.
- The_Game
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: ALH 1999
светослав стоянов написа:Колеги днес ми направи впечатление следното.При подаване на газ около 2200 -2300 оборота се чува ЦЪК от кутията с бушоните.Какво включва?
Подгревните свещи са. Когато е загряла колата не се чува това цъкане.
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
pokimon написа:Като стана на въпрос за цъкане в таблото,да попитам някои по вещ....
климатик има ли?
ако да е релето му,изключва климата(независимо дали е включена)при рязко подаване на газ да подсигури мощност,след нормализиране на оборотите пак цъква (или се включва климата ако е работела)
1z написа:pokimon написа:Като стана на въпрос за цъкане в таблото,да попитам някои по вещ....
климатик има ли?
ако да е релето му,изключва климата(независимо дали е включена)при рязко подаване на газ да подсигури мощност,след нормализиране на оборотите пак цъква (или се включва климата ако е работела)
Да има климатик обаче по това време не го ползвам.Странна работа.
- krasio00o
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR 1998
deversant написа:По скоро изключва,и по скоро към 2500 оборота!Подгревните свещи,ако си с по нова кола!
Колега ти го е казал още в началото.След първоначалното подгряване има съпътсващо подгряване т.е след като запалиш подгревните свещи продължават да работят извстно време 1 до 2 минути най-много(съдейки по моята кола) и се изключват когато оборотите превишат 2500.Цъкането което чуваш е изкючване на релето на подгревните свещи.
Върни се в “Дизелови агрегати”