Г3 АФН няма мощност в обороти

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
JaXaN
Автомобил:
Двигател:

Г3 АФН няма мощност в обороти

Мнениеот JaXaN » Вто 11 яну 2011 18:33

колата е голф 3 афн мотор до към 2500-3000 върви много добре, но след това се излага, като на 3та, 4та и 5та предавка даже все едно спира да върви след 3000 оборота. Отидох на диагностика и изкара следните 2 грешки:

00575 intake manifold sporadic: pressure
00519 intake manifold sporadic: pressure sender - G71

Като извода му беше, че първо да сменя вакум маркучите и да видим дали ще се оправи, ако не... нищо не каза...какво следва.

Погледнах всички маркучи... еми изглеждат ми ОК, като само единия в края си е почнал да се разплита ама едва ли ти е от това. Че въпросите ми са как да проверя маркучите или направо да ги сменя, което ми се струва по удачно, но колко са скъпи тези маркучи и ако ги сменя какви да сложа искам да са хубави... и друг въпрос да търся ли другаде проблема на базата на грешките, които ми дава и как мога сам да диагностицирам евентуалните компоненти, които могат да създават този проблем.

Потребителски аватар
dani_94
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Г3 АФН няма мощност в обороти

Мнениеот dani_94 » Сря 12 яну 2011 7:22

Компонентите са доста и преди да си сменил половината кола, като някои други колеги, потърси на лично ifidik, отиди при него и ще ти реши проблема за няколко минути, а не да имаш неспокойни нощи още дълго време :)

gogovaseev
Автомобил:
Двигател:

Re: Г3 АФН няма мощност в обороти

Мнениеот gogovaseev » Сря 12 яну 2011 9:00

dani_94 написа:Компонентите са доста и преди да си сменил половината кола, като някои други колеги, потърси на лично ifidik, отиди при него и ще ти реши проблема за няколко минути, а не да имаш неспокойни нощи още дълго време :)

абсолутно съм съгласен колега,нямакакво да се занимава колегата с глупости направо при ифидик и това е.успех :beer

Върни се в “Дизелови агрегати”