голф 4 1.9 тди 101 - въпрос при палене на студен двигател?
голф 4 1.9 тди 101 - въпрос при палене на студен двигател?
от 1 седмица някъде колата започна да ми прави някакви проблеми трудно пали или като запали двигателя тресе до като не загрее подгреващите свещи са проверени няма изгорели колата е голф 4 1.9 тди 101 коня помпа дюза 2001 г.ще се радвам да дадете примери от къде може да идва проблема благодаря предварително.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 4 1.9 тди 101 - въпрос при палене на студен дшигател?
Закачи я на диагностика колега да видим какво ще покаже и след това ремонти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако не си сменял ремъци или филтри скоро, студове имаше и преди повече от месец остава да е прекарала лоша нафта или вода. За съжаление това може да се случи и при зареждане в "голяма" бензиностанция и е доста чест проблем и от него страдат доста дизелови автомобили, дори и от по-старите особено с помпа Лукас, ТДИ с VP37, помпа дюза и други и обикновено на диагностика всичко е в норми.
филтри ремъци и ролки са сменени преди 5000 хил.първия път като не иска да ми запали като отворих клапана на горивния филтър беше пълен само с въздух се едно отворих безалкохолна напитка възможно ли е да има боклуци в горивния филтър и от там да идва целия проблем за притрисането на двигателя ?Zinoto написа:Ако не си сменял ремъци или филтри скоро, студове имаше и преди повече от месец остава да е прекарала лоша нафта или вода. За съжаление това може да се случи и при зареждане в "голяма" бензиностанция и е доста чест проблем и от него страдат доста дизелови автомобили, дори и от по-старите особено с помпа Лукас, ТДИ с VP37, помпа дюза и други и обикновено на диагностика всичко е в норми.
kuffs написа:от 1 седмица някъде колата започна да ми прави някакви проблеми трудно пали или като запали двигателя тресе до като не загрее подгреващите свещи са проверени няма изгорели
Това че са ти здрави свещите не значи, че подгряват.
не са свещите от днес се появи и друг проблем като я оставя да работи 2-3 мин на място при загрял двигател започва много да пуши адски много а като си я карам извън грацко с 90-100 на 5 няма грам пушекthe_tupan написа:kuffs написа:от 1 седмица някъде колата започна да ми прави някакви проблеми трудно пали или като запали двигателя тресе до като не загрее подгреващите свещи са проверени няма изгорели
Това че са ти здрави свещите не значи, че подгряват.
- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
колега я се обоснови 

rocky написа:колега я се обоснови
Аз ли?

- rocky
- Автомобил:
- Двигател:
the_tupan написа:rocky написа:колега я се обоснови
Аз ли?

rocky написа:the_tupan написа:rocky написа:колега я се обоснови
Аз ли?
Ами примерно релето за свещите не работи и не подава ток, кабелите са прекъснати, температурния датчик не мери коректно и компа не подава маса към релето и т.н.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 4 1.9 тди 101 - въпрос при палене на студен двигател?
Това с релето го писаах в една друга тела пускаш една пробна лампа и си показва дали греят или не.
Върни се в “Дизелови агрегати”