Ahf с настройки на автоматик
-
- Автомобил: BMW 330D
- Двигател:
- Контакти:
Ahf с настройки на автоматик
Има ли проблем с паленето лятно време??
И на мен ми е прекодираха,пали по добре и топла и студена,единствено се получава леко забавяне(замисляне) при ускорение и смяна на предавките над 2500-3000об.Колегата Ифидик ми е направи,ако имаш път към Варна му звънни,ще ти реши проблема!
Последна промяна от joro09 на Пет 18 дек 2009 18:52, променено общо 2 пъти.
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
SACHO7803 написа:колега Dorian на теб нали наскоро ти я прекодираха--кажи как е освен че пали топла и не притриса---как върви като цяло-доволен ли си?
Аз и преди нямах проблеми с паленето,а сега вече пали от раз,иначе я прекодирах защото маховика много ми тресеше а сега вече несе усеща нищо.Поне при мен на автомат няма никаква турбо-дупка

И на мен колегата Ifidik ми прави колата

Dorian написа:SACHO7803 написа:колега Dorian на теб нали наскоро ти я прекодираха--кажи как е освен че пали топла и не притриса---как върви като цяло-доволен ли си?
Аз и преди нямах проблеми с паленето,а сега вече пали от раз,иначе я прекодирах защото маховика много ми тресеше а сега вече несе усеща нищо.Поне при мен на автомат няма никаква турбо-дупкаи колата се усеща като много по-мощна.При други колеги пък на автомат казват че по кофти им вървяли колите незнам,аз съм много доволен за сега
![]()
И на мен колегата Ifidik ми прави колата
педала на газта е по чувствителен и ме дразни. има едно присецване като върна газта. след 2000 оборота е по тромава и има по гаден звук
Zinoto написа:"педала на газта е по чувствителен и ме дразни. има едно присецване като върна газта. след 2000 оборота е по тромава и има по гаден звук"
повече ръмжи ли?
мда над 2500 оборота. не знам автоматика на колко оборота включва следваща предавка, но над тези обороти не ме кефи как работи.
отделно, че набива грешка ЕКУ като нямаш автоматична скоростна кутия, но иначе няма проблем да си върви.
лично аз като ми писне да ми тресе я кодирам на автоматик.
като искам да покарам малко съзтезателно я кодирам на ръчни
общо взето съм с лаптопа и кабела в колата постоянно

в момента с Брезел правим едни тестове и като има финален резултат ще пиша отново
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Дизелови агрегати”