vidinskia написа:... съм завивал ряско и по дълго маслото е отишло в едната страна на двигателя и затова е изпищяла лампичката, и мисля и аз че е така защото няма от какво друго да е масло си има и то много даже
vidinskia написа:Не плача по форумите,просто няма некви пияници да ми говорят на главата че "голффооо" според тях не струва и не се знае дали ще дигне и на 5-та 180 км/ч,много се ядосах,не е да кажеш че съм станал от първата дума,той си ме дразни цела вечер,еми нема да слушам некви дръвници,иначе до първия отговор от колегата,масло се оказа че има в колата,сега другото е защо ми изпищя и ми светна за момент лампичката,помеждодругото лампичката ми пресветна и изпищя когато въртях нещо като детелина около 150 метра но с по висока скорост примерно 70-80 км/ч. ?Мерси за отговорите,и без да ми давате акъл не съм некой хлапак,тая кола не е при мен от вчера и си я пазя за ваше знание
tisho_psg написа:....
Само ако туриш клипче тук мое да повервам![]()
milmar написа:vidinskia написа:... съм завивал ряско и по дълго маслото е отишло в едната страна на двигателя и затова е изпищяла лампичката, и мисля и аз че е така защото няма от какво друго да е масло си има и то много даже
Ако маслото самичко е станало повече от преди, това ама хич не е добре, надявам се че при теб няма проблем
.
Смени всички маркучета за обратна нафта, не че е евтино маркучето, но на теб ти трябва 1м. 1лв да дадеш, дори 2 или 5 едва ли ще е фатално за бюджета!
След това "раЗко" завиване, пищяла ли ти е отново сигнализацията, последните дни примерно?
tisho_psg написа:vidinskia написа:Не плача по форумите,просто няма некви пияници да ми говорят на главата че "голффооо" според тях не струва и не се знае дали ще дигне и на 5-та 180 км/ч,много се ядосах,не е да кажеш че съм станал от първата дума,той си ме дразни цела вечер,еми нема да слушам некви дръвници,иначе до първия отговор от колегата,масло се оказа че има в колата,сега другото е защо ми изпищя и ми светна за момент лампичката,помеждодругото лампичката ми пресветна и изпищя когато въртях нещо като детелина около 150 метра но с по висока скорост примерно 70-80 км/ч. ?Мерси за отговорите,и без да ми давате акъл не съм некой хлапак,тая кола не е при мен от вчера и си я пазя за ваше знание
Това 3-ка ли е? Не мое гоуфооо да се развърти до 5500оборота! Даже и 170км/ч не мое дигне.Тва е стар дизел,не го бъркай с новите комън рейл.
milmar написа:tisho_psg написа:....
Не моЕ, не моЕ, и Я не мо'а повЕрвам.
Но искам на 3-та да дигне 170, хем после ще си вземе от новите дизели.
vidinskia написа:Колега няма какво да ти се доказвам точно на теб,ако искай вярвай аз казах,излезнахме на околовръстното и му показах че може да ги дигне на 4-та 180 км/ч.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта