Колеги имам много странен проблем,от известно време имах тресене на двигателя на свободен ход,тресенето бе толкова неприятно,че аз мислейки ,че е от демпферния маховик бях решил вчера да говоря с майстор за замяната му,но понеже валеше се отказах.В неделя съвсем случайно бях забелязал,че като включа къси тресенето изчезва,но мислех,че е от натоварването на двигателя

,днес реших да я мия и пак съвсем случайно се заиграх с ключа за фаровете и се оказа,че и на габарити няма тресене

,замислих се кое е общото и се оказа,че и в двата случаи smart DRL ,който закупих от колегата L@R e изключен,след като го изключих нацяло от програмирането му,видях,че няма тресене вече и при изключени светлини(по-рано дългите,намалени на 20 % светеха винаги,когато двигателя работи и светлините или габаритите са изключени)

,сега седя и се чудя ,какво да правя,каква може да е връзката м/у работещия модул и управлението на двигателя

,вързал съм модула със свински опашки за снопа кабели влизащи в бушонното табло,дали това не влияе...някой ако му идва нещо наум нека сподели,много му се кефих на модула,но с това тресене няма да се разберем така с него.