Поло класик AHF тунинг логфайлове след чипване мнения
- mitkodobria
- Автомобил: VW Passat 6
- Двигател: CBAB 2010
Поло класик AHF тунинг логфайлове след чипване мнения
привет колеги отскоро съм с чип от колегата брезел,моля за мнения за логовете колата е поло класик комби със сменен двг АХФ 110 коня със генерация на 90 коня дефакто колата е 90 коня,и турбо без променлива геометрия ,,поздрави струва ми се че турбото надува слабо
- Прикачени файлове
-
- LOG-01-001-conv.xls
- (17 KиБ) Свален 175 пъти
-
- LOG-01-003-xxx.xls
- (22 KиБ) Свален 96 пъти
-
- LOG-01-008-010xxx.xls
- (10.5 KиБ) Свален 188 пъти
-
- LOG-01-011-001-conv.xls
- (22 KиБ) Свален 218 пъти
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Re: логфайлове след чипване мнения
Всъщност, какво значи "надува ми слабо" ? Ако искаш да разбереш дали ти надува слабо, вземи и пусни лог, в който има графа колко "иска" да надуе и колко надува в отговор... и ако видиш че има видима разлика си вадиш такъв извод, ако ли пък не .. тогава точно толкова трябва да ти надува, защото колегата по някакви съображения е решил , че трябва да е така....
Надува ти 0.8 - 0.9 бара, а ти колко искаш да бъде ?

- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Да , наистина не надува достатъчно. Исканото налягане е 1 бар , а то зор достига 0.8 .
Може още малко да се вдигне горивото до 52mg вместо сегашните 46 ( ако колата работи без пушеци отзад, ако пушляви, не пипаш ) за да се помогне малко на турбината да развърта малко повече и по-бързо.
Провери за спукани маркучи по турбопътищата и лопатките на студената перка на какво дередже е !
Може още малко да се вдигне горивото до 52mg вместо сегашните 46 ( ако колата работи без пушеци отзад, ако пушляви, не пипаш ) за да се помогне малко на турбината да развърта малко повече и по-бързо.
Провери за спукани маркучи по турбопътищата и лопатките на студената перка на какво дередже е !
- blade84
- Автомобил: Vento
- Двигател: AAZ
Аз не разбрах колата последно е била 90 коня и е станала 110 след чипа или?
- mitkodobria
- Автомобил: VW Passat 6
- Двигател: CBAB 2010
Привет колеги мисля че за кола с чип налягането трябва да е 1 бар.пушеци има като я настъпя повечко .идеята ми беше както съм с по големи разпръсквачи и мотор 110коня-дали може да се дигне мощността още малко с допълнителни настройки ,но точно какви?очаквам съвети от по-просветените поздрави....
Върни се в “Дизелови агрегати”