1Z 1,9 tdi 90 к.с. проблем
- IVELINN
- Автомобил:
- Двигател:
1Z 1,9 tdi 90 к.с. проблем
здравейте колеги проблема е следния голфа една седмица пали една не смених реле 109 подгрева на свещите свети постоянно имаше кьсо при рьчката за чистачките кьде да тьрся проблема
Re: проблем с 1z 19tdi 90ks
само не разбрах какъв ти е проблема , я дай малко по- подробно... 
ако не си сменял скоро свещите - смени ги , може да са си променили вече параметрите и да не могат да подгреят както трябва , от друга страна си смени първо релето за подгрев ( само да не е на ТОПРАН ...... )

ако не си сменял скоро свещите - смени ги , може да са си променили вече параметрите и да не могат да подгреят както трябва , от друга страна си смени първо релето за подгрев ( само да не е на ТОПРАН ...... )
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Не е свещи.Съвзе ми се. На тази температура свещи не играят роля за директно впръскващ дизел !
- IVELINN
- Автомобил:
- Двигател:
подгрева свети постоянно и колата не пали като дадем плюс от акумулатора на релето при двигателя което има една голяма пластина на него колата запалва защо се получава така нали е лято
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
IVELINN написа:подгрева свети постоянно и колата не пали като дадем плюс от акумулатора на релето при двигателя което има една голяма пластина на него колата запалва защо се получава така нали е лято
Махни пластината и сложи реле 109 е за компа. Някой се е объркал с тази пластина, и аз имах такава на фаровите за мъгла но сложих реле.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
На мен не ми стана мн ясно към кое реле в моторния отсек ,си подал ток и е запалила колата, щото нещо не се сещам за релета там
, но както и да е ...
Възможни причини за проблема ( гадая де
) : комп ,липса на маса .

Възможни причини за проблема ( гадая де

- koko_k_p
- Автомобил: Passat B4
- Двигател:
Имах същия проблем миналата седмица. Свещите подгряват постоянно стартера върти ма не пали.
При мен се оказа че в Италия са си правили експерименти с помпата и има заголена жица, и от там не пуска нафта.....
Иначе и аз мислех че е от релетата проблема
При мен се оказа че в Италия са си правили експерименти с помпата и има заголена жица, и от там не пуска нафта.....
Иначе и аз мислех че е от релетата проблема

- IVELINN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1Z 1,9 tdi 90 к.с. проблем
релето до бачока с антифриз влиза една букса в него
Re: 1Z 1,9 tdi 90 к.с. проблем
Колега,аз също имах този проблем и разбрах от къде е.Това е от реле 109.Проверих във VW представителство 40лв е и си решаваш проблема.Можеш също да подаваш плюс на клапана за гориво и да палиш но не е удобно.Също си провери инсталацията.