и моита зима - лято извън града държи също 70 гр. но при тези 70 гр. парното топли мн.добре и при докосване идвете тръби парят а при вертикално положение на стрелката се включват вентилаторите.
вертикалното положение = 90 гр. на
Да а ма не! със започване на студовете и при мен тази зима отоплението е по слабо, защото преди топлия въздух влизащ в купето пареше а сега не и стрелката показва по малко от 70 гр. ...затова купих термост и след смената ще споделя с вас-резултата.
преди години термостата го сменях.
Колеги днес смених и аз термоста с един приьтел, но големият ми проблем бешеда поради силния студен вятър да намерим нещо като гараж и в една от новите жилищни сгради с подземен общ гараж сменихме термостата и сега стрелката седи закована преди вертикалната 90 гр. чертичка
въпреки нов терм.отоплението топли по добре но не както преди години... колега,С. ПЕЧКА нещо в друга подобна тема обяснаваше за такъв проблем а и всеки който го е имал /идват студове/ ще сме благодарни да сподели с нас новобраанците

в момента с новия термостат темп. държи около 87 гр. малко преди овесната чертичка а стария под 70 гр.
тук : приспособл. което направих за ремонти под колата:
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=153556
.