Polo 9n SDI обезвъздушаване и казанче за хидравлика
- stefko1992
- Автомобил: vw polo 9n
- Двигател: SDI 64 hp
Polo 9n SDI обезвъздушаване и казанче за хидравлика
]Здравейте днес забелязах ,че някои маркучите които връщат неизползваното гориво към помпата на 1.9 сди са силно навлажнени.Смяната им изглежда елементарна.Въпроса ми е след като се свалят ще навлезе ли въздух в системата и ако да как става обезвъздушаването?Потърсих такава тема но не открих.Също така казанчето за хидравликата е поставено на много деликатно място и не виждам как бих могъл да стигна до него за да видя има ли нужда да се долее!?Има ли си някакъв по лесен начин или трябва да свалям акумолатора и други чаркове за да стигне до него?

- 10 Cent
- Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
- Двигател: AMF 75hp
Re: Обезвъздушаване на SDI и казанче за хидравлика на поло 9
И аз се питам същият въпрос колега
Вариант е или да се маха стойката на акумулаторът както ти казваш което си е доста играчка според мен, или да се доспъти като се махне подкалникът и от там да се действа. И при двата варианта си е 2-3 часа работа май.

- stefko1992
Re: Обезвъздушаване на SDI и казанче за хидравлика на поло 9
Свалянето на подкалника изглежда по лесно сякаш,а относно обезвъздушаването някакви идеи.. дали ще се наложи да се обезвъдушава?
А имам и друг въпрос,някой знае ли как се сваля мигача който е на предния калник,защото ми е изгоряла и крушката 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 9n SDI обезвъздушаване и казанче за хидравлика
За смяната на маркучетата за обратна нафта ти трябва само хубав маркуч(в Авто+ има) около 1м. и нож. Махаш слагаш и палиш, няма страшно. А, казвам от къде да си купиш защото преди това смянх няколко пъти от други места и е трагедия.
- stefko1992
В Стара Загора незнам дали има точно такъв магазин,но по важното е че няма нужда от някакви допълнителни интервенции след смяната на маркучетата.
А иначе за мигача някой.. нещо
,че ме страх да не го счупя ако пробвам както го мисля с някоя отверка да го понапъна 

- 10 Cent
- Автомобил: Polo 9N 1.4 TDI
- Двигател: AMF 75hp
Има крачета от двете страни на мигачът.Като го вадиш с отверка гледай да не счупиш някое.
Върни се в “Дизелови агрегати”