Здравейте Колеги! Много съм доволен от пассатора купихме го през 2007 само смяна на филтри ролки ремъци масло ми беше кахъра,НО преди 2 дена се случи следното:Карам си аз и видях един приятел и спрях да го видя как е що е..(колата си работеше на място) и се качих,за да си продължа маршрута към вкъщи и хоп не влиза на скорост нито 1,2,3 абе не влиза изгасих колата вкарах на 1ва помъчих се да я запаля ама съединителя не отделяше запалих я бутнах я леко без съединител 2ра и се прибрах с 300 зора.Изгасих колата, проверих за течове,но не видях да има теч.Оставих я, и на сутринта станах да видя какво е положението натискам съединителя (без да съм я запалил)цъгърка или нещо подобно на чийк чийк все едно скърца матрака .Запалих я пак същата работа колата е пасат б4 1.9 тди 90 коня (1З) Проверих търсачката намерих подобен проблем, но не беше пасат и май не беше дизел ако не се лъжа. Помагайте, моля ви (че останах без кола)
Еми сега нямам тези пари нито за ремонт нито за сваляне някои колеги ми казаха може да се е скъсало пружина на съединителя дали е възможно,че цените не са никак зле
Колега,каквито и други мнения да ти дадем от разстояние,мислиш ли,че колата ще се оправи сама?Иска си да я погледне човек,който разбира!Това,че в момента нямаш пари за разглобяване,ремонт и сглобяване,по никакъв начин не ще промени положението на колата.Ако се чувстваш достатъчно подготвен,викаш Неволята и я подхващаш.Но от самото начало трябва да си наясно,че това не е елементарно и е добре да прецениш би ли могъл да се справиш.
Прав си колега .Тази седмица колата ще ходи на ремонт (надявам се) и ще ви кажа какъв е бил проблема.Моля администраторите да не заключват темата! След ремонта ще ви кажа какви са били проблемите може и да съм полезен към колегите с подобен проблем
Последна промяна от gr_kanev на Сря 23 апр 2014 14:14, променено общо 1 път.
Причина:Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !