пасат б4 1.9 тди 90 коня (1З) проблем със съединител

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
ej0
Автомобил: Passat B6
Двигател: BMR

пасат б4 1.9 тди 90 коня (1З) проблем със съединител

Мнениеот ej0 » Вто 22 апр 2014 14:07

Здравейте Колеги! Много съм доволен от пассатора купихме го през 2007 само смяна на филтри ролки ремъци масло ми беше кахъра,НО преди 2 дена се случи следното:Карам си аз и видях един приятел и спрях да го видя как е що е..(колата си работеше на място) и се качих,за да си продължа маршрута към вкъщи и хоп не влиза на скорост нито 1,2,3 абе не влиза изгасих колата вкарах на 1ва помъчих се да я запаля ама съединителя не отделяше запалих я бутнах я леко без съединител 2ра и се прибрах с 300 зора.Изгасих колата, проверих за течове,но не видях да има теч.Оставих я, и на сутринта станах да видя какво е положението натискам съединителя (без да съм я запалил)цъгърка или нещо подобно на чийк чийк все едно скърца матрака :mhihi :mhihi :screwy .Запалих я пак същата работа колата е пасат б4 1.9 тди 90 коня (1З) Проверих търсачката намерих подобен проблем, но не беше пасат и май не беше дизел ако не се лъжа. Помагайте, моля ви :love.vwclub :drunk (че останах без кола) :mhihi

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Re: Проблем със съединител

Мнениеот phantom_ » Вто 22 апр 2014 14:38

Щом се чувa скърцaне ,знaчи нще трябвa дa се отвaря!Имa сигурно нещо счупено ,aксиaлен лaгер :gruebel

Потребителски аватар
ej0

Мнениеот ej0 » Вто 22 апр 2014 18:04

Еми сега нямам тези пари нито за ремонт нито за сваляне някои колеги ми казаха може да се е скъсало пружина на съединителя дали е възможно,че цените не са никак зле :mhihi :Mr Green Fun :screwy

Потребителски аватар
lent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lent » Вто 22 апр 2014 22:22

Колега,каквито и други мнения да ти дадем от разстояние,мислиш ли,че колата ще се оправи сама?Иска си да я погледне човек,който разбира!Това,че в момента нямаш пари за разглобяване,ремонт и сглобяване,по никакъв начин не ще промени положението на колата.Ако се чувстваш достатъчно подготвен,викаш Неволята и я подхващаш.Но от самото начало трябва да си наясно,че това не е елементарно и е добре да прецениш би ли могъл да се справиш.

Успех!

Потребителски аватар
ej0

Мнениеот ej0 » Вто 22 апр 2014 22:47

Прав си колега :bowdown .Тази седмица колата ще ходи на ремонт (надявам се) :mhihi и ще ви кажа какъв е бил проблема.Моля администраторите да не заключват темата! След ремонта ще ви кажа какви са били проблемите може и да съм полезен към колегите с подобен проблем :th_up :love.vwclub

Последна промяна от gr_kanev на Сря 23 апр 2014 14:14, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение. Освен бутон "цитат", има и бутон "нов отговор" - използвай го !

Върни се в “Дизелови агрегати”